Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit gondoltok arról aki...

Mit gondoltok arról aki vagdossa magát?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről? Őszintén.

2013. máj. 18. 22:47
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
0%

Endorfin? Esetleg Adrenalin...

És ne akarj abból ki indulni, hogy mit tudok, meg mit nem, mert fogalmad sincs róla! Az általad hozott példák nagyon jól bizonyítják azt, amit mondtam. A drogfüggő sem beteg ember, csak gyenge, akarat szegény, és maximálisan felelős minden tettéért. Én pont erről beszéltem! Menekülés, probléma kreálás, gyengeség. Erről van itt szó, nem lelki betegségekről! Ilyen mentalitással hogy fog gyereket nevelni? Hogy lesz képes a következetes nevelésre?

2013. máj. 19. 20:28
 32/51 anonim ***** válasza:
82%

Az anyám is pont ilyen gyerek, söt felnött volt, ha nem rosszabb.

Most van két egészséges gyermeke, akik sikeresek, mimdkettö osztályelsö, jeleskednek mindenféle müvészetben, versenyekre járnak, és mindenki imádja öket. Mégha vagdosnom is kellett magamat ahhoz, hogy rájöjjek, mi helyes és mi nem.

Na, így nevelt az anyám. És tudod, mit? Nem bánom. Legalább ma már tudom, mit szabad és mit nem, ha ilyen áron, akkor ilyen áron.

Söt egy csomó embert ismerek, akinek vagdosó volt az anyja, és köszönik szépen, boldogok, ez semmiben sem rontja a családi idillt, az a pár csík anyu kezén igazán feletös, nem attól lesz valakiböl jó anya, hogy az ott van vagy nincs.

2013. máj. 19. 20:57
 33/51 anonim ***** válasza:
0%

Azt, hogy pszichIÁTERhez kellene mennie, akinek ilyen problémája van. Nem pszichológushoz; valószínűleg mentális betegség áll a hátterében. Betegség, van rá kezelés is, orvosok ezrei szakosodnak rájuk. Sajnálom őket, mert tudom nagyon jól, milyen.

De úgy látom, ezen az oldalon, pláne ilyen témában, nem a segítség a menő. ár egy másik kérdésnél is jól ki lettek tárgyalva a jobbnál jobb "elméletek", és amint látom, ugyanazok lehetnek sajnos itt is.

2013. máj. 19. 21:26
 34/51 anonim ***** válasza:
0%

Nem gondol a jövőbeli énjére, csak a mostani sz*r életére összpontosít. Szűk látókörű, buta, önző ember aki vagdossa magát.

Ez nem betegség, ez hülyeség, persze vannak kifejezetten "okos" köztük akiknek tényleg szükségük van a segítségre, hogy kilábalhassanak a saját maguk okozta problémájukról.

Off:

Csak én látok egyre kevesebb értelmes embert ezen az oldalon? Régen még becsülték ha valaki valami értelmeset ír, most meg azt látom, hogy mindenki azt szidja aki valami értelmeset ír.

Stilness is leírja a lényeget, erre egyből a nyakának ugranak (több kérdésnél is).

2013. máj. 19. 22:36
 35/51 anonim ***** válasza:
0%

Mert szerinteünk az a segítség, ha kinyalom a seggüket...

Vagy esetleg jól megsajnálom őket...

Gyerekek ez itt nem az a hely... Vegyétek már észre magatokat, nem azzal segítel, hogy enyhíteni próbálsz a kis világ fájdalmán 1 perc erejére! Fel kell nyitni a szemüket arra, hogy amit csinálnak egy bőőőőődületes baromság! Ugyan ezt csinálják a drogosokkal is, nem ülnek le velük dumálni, hogy hááát tudom beteg vagy meg sok a problémád! Akinek ezt mondták az még ma is nyomja...

Hidd el tudom miről beszélek, és azzal amit csináltok hatalmas károkat okoztok, nem csak a kérdezőnek, de azoknak is, akik ide tévednek, és instabilak!

2013. máj. 20. 06:30
 36/51 anonim ***** válasza:
0%

*szerintük

És az az igazság, hogy akik itt nagyban védelmeznek, azok nem segíteni akarnak, eszük agában sincs, csak és kizárólag a saját kis világukat akarják igazolni. Fáj nekik, hogy le idiótáztam őket, és jó szokásukhoz híven nem azt nézik, hogy a problémát hogyan lehet megoldani, hanem elbújnak meg menekülnek előle.

Azt mertem írni, hogy az ilyen emberek, ilyen mentalitással nem lesznek képesek a következetes gyerek nevelésre, hát természetesen egyből lett egy több gyermekes minta szülő ismerős, aki ilyen háttérrel rendelkezett, nevetséges!

Felkellene már nőni!

2013. máj. 20. 06:44
 37/51 anonim ***** válasza:
86%

Nem ismerös, hanem A SAJÁT ANYÁM!!! Asszem azért én jobban tudom, mint te.

De most volt elegem ebböl a vitatkozásból, nincs kedvem ilyen begyöpösödött, más véleményére/tapasztalatára teljesen vak és süket, szük látókörü embereket gyözögetni. Mostmár unlak. Én tudom, amit tudok, és boldog vagyok vele. Remélem, valamikor felnyílik a szemed. Ami késik, nem múlik.

2013. máj. 20. 09:07
 38/51 anonim ***** válasza:
0%

Szűklátókörü :D

Nálam nyitottabb embert nem sokat találsz, de ez nem azt jelenti, hogy mindenféle hülyeségre vevő vagyok. TE ezzel nyugtatod magad, amikor felvágod magad? Hogy nyitott, széles látókörü ember vagy? :D És nem, nem hiszem, hogy igazat mondanál az anyukáddal kapcsolatban, mert ha ez így lenne, akkor elmagyarázta volna számodra, hogy amit csinált az nagyon nagy butaság volt, és azért tette, mert buta (más szóval idióta) volt, és te sem hordanád össze a baromságod. De nem így tettél, tehát 2 verzió marad:

1, Anyukád még mindig buta

2, A saját kis világod próbálod igazolni gyermeteg füllentésekkel.

Fene azt a szűk látóköröm!

2013. máj. 20. 09:46
 39/51 anonim ***** válasza:
73%

Fogalma sem volt arról, hogy mit csinálok, hülye lettem volna neki elmondani, miután elmagyarázta, hogy ne csináljam. Csak akkor már késö volt.

És nem "vágom fel magam", azt a néhány karcolást havonta nem nevezném felvágásnak, és ezzel is le fogok állni. De azért kedves vagy, hogy kioktatsz. Köszike.

2013. máj. 20. 12:21
 40/51 anonim ***** válasza:
0%

Tehát elmagyarázta, hogy idióta vagy? Meglepő...

És még mindig vágja magát? Nem. Tehát nem azzal a mentalitással él már, amivel régebben. Meglepő...

Ezek után érdemes volt velem vitatkoznod, nem? Csak oda jutunk ki, hogy mentalitás kell változtatnod, mert ezzel amid most van, nem leszel képes élni, mert az életképtelenek viselkednek így! Tehát? Miről is beszélünk? Az nem tetszik, hogy nem nyaldosom sajnállak titeket, mert te is tudod nagyon jól, hogy végig igazam volt.

2013. máj. 20. 14:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!