Mit gondoltok arról aki vagdossa magát?
Mit gondolok róla? Megértem. (én is csináltam, söt néha még, nagyon ritkán kicsit még meg-megvágom magam)
Segítség kell neki. -.- Legöszintébben mondom. Tudom, mennyire szenved, aki ezt csinálja, és milyen dolgokon mehetett/megy keresztül (magamból és az ismeröseimböl kiindulva...), együtt érzek vele...
...abban az esetben, ha nem divatból csinálja, mert ismerek olyanokat, akiknél ez menö, és az a valaki, aki vágja magát. Na az ilyet elítélem.
De amúgy segítségre van szüksége, azért nem csinál ilyet az ember unalomból.
Am te vagdosod magad? Mert ha igen, gyorsan állj le. Meg fogod bánni. -.-
Mélységesen buta em.. tinédzserek? Ugyan már..
Kérdező, pszichológus, lelkész, jóbarát felkeresése. Ezek segíthetnek. Ne így add ki a problémáidat. Amit nem értek, ha ennyi testi/lelki beteg ember van, akkor mi a tevef@szért nem taichiztok? Egy csomó helyen van oktatás, és még a legutolsó öregembereknek tartott taichi is SEGÍT a pszichét összekapni (vagy a lelket, szellemet ha úgy tetszik). Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!