Mit gondoltok arról aki vagdossa magát?
Az öncsonkítás vágya.. a tehetetlen dühvel, az olthatatlan bűntudattal.. együtt felcsap. Bennem is, szerintem mindenkiben.
Tájcsízom és önkontrollt gyakorlok, ez segít. Én csak tanácsolom mindenkinek, de magam nem mennék pszichológushoz. Vannak dolgok amik jobb ha a lélek mélyén maradnak. Az életmódod más részeinek jó irányba terelésével küzdd le a problémádat. Például kezdj el tajcsízni, jógázni.
Off:
Stilness- K@pd be. Most úgy komolyan. Van neki elég baja, nem kellesz szerintem még te is neki, merthogy abszolút nnem vagy vicces. Se nem segítesz rajta.
Tudod mit gondolok azokról, aki vagdossa magát? Azt hogy segíteni kell neki.
És tudod, mit gondolok egy olyan akadékoskodó, rosszindulatú elöítéletekkel és gorombáskodással teli emberröl? Hogy a falhoz kéne állítani, és beleereszteni 3 golyót. És annyira szomorú lennék...hogy 3 golyót elpazaroltunk egyidiótára...de muszáj volt, a társadalom érdekében. Na, ezt gondolom.
És post pontozzál csak le, nem nagyon érdekel.
És miútán leírtam már többször is, hogy HA ESETLEG MÉG LELKI PROBLÉMÁJA IS LENNE, akkor hogy tud MAGÁN segíteni. Leszarták, lelettem szólva, mert kifejtettem, hogy csak és kizárólag ő a hibás mindenért. Unalmas, hogy ebben a témában mindig jön pár ügyeletes nagyonrendesember és megmondja, hogy hát ők csak betegek, nem felelősek a tetteikért, mert hát szegények betegek, és mennyi problémájuk van!
A problémákat meg kell oldani, nem elszaladni előlük, és főleg nem felvágni saját magad.
Ebben a mai világban már teljesen mind1, milyen deviánsan viselkednek egyesek, már teljesen elfogadott minden, mert csak beteg szegény! Nagy lóf*szt! Felelős a tetteiért, tudtommal nem beszámíthatatlan, tehát ha ilyet csinál akkor idióta! pont.
Tetszik, nem tetszik, bunkóság vagy nem, ez az igazság. Tessék vele szembe nézni, csak most az 1x az életetekben
Stilness keményen fogalmazott, de tökéletesen igaza van. HA valakinek problémája van meg kell oldani, és nem olyan hülyeségeket csinálni hogy vagdosni a testünket. Ennek mi értelme?? A gond nem fog megszűnni, ráadásul felesleges újabb problémát gyárt vele. A seb akár el is fertőzhet, nem beszélve a megalázó tekintetektől akik szerint nem vagy normális.
Nem vagdosni kell magad hanem meg kell keresned magadban az okot, hogy miért jutottál el idáig. Nem segít a pszichológus?? Nem baj, A legjobb segítség midig belőlünk jön.
Nincs olyan hogy nem tudom megcsinálni, nem tudok változtatni.
Ha megoldást keressük akkor változtatunk, ha kifogásokat akkor minden marad a régiben.
Nézdm nagyon is jól tudja, hogy rossz, amit csinál. A drogos is tudja, a nikotinfüggö cigis és az alkoholista is tudja. Ez PONTOSAN ilyen. Valószínü soha a büdös életben nem csináltad, és fogalmad sincs milyen.
A vágások hatására endorfin termelödik, amihez bizony hozzászokik a szervezet, és elég gyorsan szüksége lesz rá, méghozzá egyre többre és többre. Ennyi. És erröl le kell szokni. Lehet hogy magának csinálta, lehet, hogy az ö hibája, de azt hiszem elég büntetés neki az a rengeteg heg, ami egy életre ottmarad. SEGÍTSÉG KELL NEKI!!! A drogosnak is segítség kell, hogy leszokjon, mégha magának is keverte a sz@rt. Ha tetszik, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!