Mi van, ha én inkább beszélnék a pszichológusom lelkiállapotáról, mint a sajátomról?
Köszi a válaszod! Hát nem tudom,nálunk úgy van, hogy általában én mondogatom, hogy biztos a töke tele van már vele, hogy folyton mondogatom a hülyeségeimet. (Pedig így is azt mondja, hogy alig beszélek)
néha megkérdezem tőle hogy mi újság vagy ilyenek, de valamiért nem merek túlságosan érdeklődni
Egy jó pszichológus pontosan tudná, hogy ebből mi a tied és mi az övé. :) Ugyanis egy jó szakember esetében te nem tudhatod, hogy neki milyen a lelkiállapota és a lelkivilága.
Ps: Egy doki nem lehet pszichológus, csak ha PhD-t szerzett, akkor sem lesz orvos, csak doktor. Orvosdoktor akkor lesz, ha elvégezte az orvosit. A "doki" csak egy esetben állja meg a helyét: ha pszichiáterhez jársz, nem pszichológushoz.
"Depresszió, szociális fóbia..."
Kedves Kérdező, nem te vagy a hülye, hanem az, aki ezt elütette benned (nyílván valamelyik szülőd), és a bajaid nagy részének is ők az okai. Mivel a Segítőtől rettegsz, azt mondom látatlanból is, hogy anyukád a ludas, nem is kicsit abban, hogy ilyen bajaid vannak.
Bízz meg a szakemberben, hidd el, hogy segít. És egy jó tanács: otthon bármennyire is faggat anyukád, hogy mi volt a dokinál, ne beszélj róla. Monj pár általános mondatot, de semmi lényegeset. Egyrészt nincs hozzá köze, és nagyon erősen valószínűsítem, hogy a dokid ellen dolgozik.
Ps. Mielőtt megint nekem rontana magánlevélben sáros-sz.ros lábbal valamelyik buta ember, és elhordana mindennek, csak megjegyzem, hogy én mindig pontosan tudom, hogy mit beszélek, és soha nem rossz szándékból írok a kérdezőnek, hanem csakis segítésként.
(Ha nem érted a válaszomat, akkor pontozz le. Engem nem zavar, téged pedig csak minősít.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!