Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichológusom teljesen...

Pszichológusom teljesen beijedt, amiért benyomtam egy egész üveg rivotrilt?

Figyelt kérdés

Valami kapcsán erről a tettemről is említést tettem, és teljesen kiakadt.

Azt mondta, hogy nagyon ijesztő, hogy ennyire "lazán" veszem, és mintha nem fognám fel, hogy mennyire súlyosak a szavaim, és milyen hatással van ez annak, akinek mondom. Ő misztifikálja túl, vagy tényleg én vagyok a hülye, amiért nem értem, mit idegeskedik ezen?

2013. máj. 12. 13:35
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70%
Az ostobaság nem egyenlő a lazasággal. Ismered a mondást: aki hülye haljon meg
2013. máj. 12. 13:39
 2/16 A kérdező kommentje:

"lazaságot" nem úgy értem, hogy menőgyereknek gondolnám magam (koránt sem) hanem hogy nem törődöm ezzel az egésszel, mikor kérdezi miért csináltam, csak annyit modnok, hgoy nem tudom, de már mindegy, minek foglalkozni vele.

Amúgy ismerem a mondást, én is ezt mondom, de eddig nem jött össze!

2013. máj. 12. 13:41
 3/16 anonim ***** válasza:
Iratkozzál fel a www.bura.hu ra. Ott segítenek, ha engeded.
2013. máj. 12. 14:07
 4/16 A kérdező kommentje:

De már van segítségem... Pszichológushoz járok heti egyszer, mi ez a bura.hu?

Meg pszichiáterhez is hjárok gyógyszerért, bár nem veszem be az antidepresszánst már, mióta abból is 10x annyit vettem be, mitn ami fel volt írva :/

2013. máj. 12. 14:14
 5/16 anonim ***** válasza:
A bura.hu , egy fórum, ahol hasonló betegek leveleznek. Vannak már régebbi (gyógyultabb?), meg új beteg is. Olyan tanácsadásféle folyik ott. Ha jól tudom, van saját orvosuk is, aki segít. Mindenesetre jobb, mint haszontalan rivotrilt felfalni, akármilyen célból.
2013. máj. 12. 18:23
 6/16 anonim ***** válasza:

Nem elég kemény ember.

Végül is csak az életedről lenne szó, és azért ne ő aggódjon már. Biztos ilyen nagyon jó ember akar lenni, akinek számít más ember élete.. Idővel talán, ha szerencsés rájön hogy ez hazugság és nem kell ennyire komolyan törődnie másokkal, addig meg had aggódjon, lehet ez boldoggá teszi.

2013. máj. 14. 22:48
 7/16 A kérdező kommentje:
Táplálkozás Harcművves, szoktam olvasni a kommentjeidet, és általában azt gondolom, hogy hülyeségeket írsz, de mst kivételesen egyet értek veled! :D
2013. máj. 15. 05:55
 8/16 anonim ***** válasza:

Na látod, akkor 100-ból egyszer csak nem írok butaságot!

És mennyire meglepő lenne ha kiderülne hogy a többi esetben sem tévedek.

2013. máj. 15. 06:58
 9/16 anonim ***** válasza:

Biztos a gyógyszerek mellékhatásai miatt aggódik.

Azt ajánlom, szedjél sok vitamint!

2013. máj. 15. 17:23
 10/16 dani900 ***** válasza:

Sajnos, ha érzelmileg kötődik hozzád, az azt jelenti, hogy nem tud tisztán gondolkodni, amikor rólad van szó, ez emel egy falat köztetek, már nem mondasz el mindent, mert nem elmagyaráz, hanem kérdőre von, nem tud objektív maradni, és így nincs értelme hozzá járni.

Szerintem.

2013. máj. 15. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!