Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pszichológusom teljesen...

Pszichológusom teljesen beijedt, amiért benyomtam egy egész üveg rivotrilt?

Figyelt kérdés

Valami kapcsán erről a tettemről is említést tettem, és teljesen kiakadt.

Azt mondta, hogy nagyon ijesztő, hogy ennyire "lazán" veszem, és mintha nem fognám fel, hogy mennyire súlyosak a szavaim, és milyen hatással van ez annak, akinek mondom. Ő misztifikálja túl, vagy tényleg én vagyok a hülye, amiért nem értem, mit idegeskedik ezen?

2013. máj. 12. 13:35
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Érzelmek. Tiszta kémia az egész. Fujj.
2013. máj. 15. 23:51
 12/16 A kérdező kommentje:
nem hiszem, hogy érzelmei lennének irántam. A vicc az, hogy nekem viszont lennének felé, és hiába tudom, hgoy helytelen, mégis zavar az, hogy ő olyan távolságtartó. Szóval nem úgy "ijedt be"
2013. máj. 16. 18:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Izgi, mesélj még!!
2013. máj. 16. 20:56
 14/16 A kérdező kommentje:
Oké, mesélek. Szóval Egy hegy tetején szoktunk találkozni, egy pici faházikóban, és van neki egy miniatűr sárkánya, aki különben rendesen tud tüzet okádani... Na és ha valami hüyleséget csinálok, akkor rám ereszti a sárkányát. Na meg sokszor szappanbuborékokat fújunk az óriás buborékfújójával rácsücsülünk és "úszkálunk" a levegőben, míg ki nem pukkan
2013. máj. 16. 21:20
 15/16 anonim ***** válasza:
Kedvem támadt nekem is klinikai pszichológusnak lenni.
2013. máj. 16. 21:39
 16/16 A kérdező kommentje:
Neked is kell buborékfújó, mi?
2013. máj. 16. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!