Bulimia miatt 2 évig hashajtót szedtem. Volt, hogy egy egész üveg guttalaxot megittam, mert ettem egy csokit, vagy egy kiflit. Szerencsére ebből mostmár sikerült kigyógyulnom, de tegnap megint beszedtem egy kis adag hashajtót?
Akkor azoknak kifejteném bővebben, akik lepontoznak hogy miért ez a véleményem:
Szándékosan rongálja az egészségét évekig vagy egész életén át, alkohol, cigaretta, bulimia, stb... Ha valami baja lesz átkozódik, hogy miért tette ezt vele az Isten. Fórumokon sír, hogy segítsen valaki, adjon tanácsot vagy az orvosoknak könyörög, hogy gyógyítsák meg... Pedig saját maga okozta, legalábbis nagyrészt felelős a kialakult helyzetért.
Végszóként csak egy idióta lesz anorexiás vagy bulimiás azért, mert valaki azt mondja, hogy kövér. Ha azt mondanám legyél öngyilkos megtennéd? Légyszi...
Előző válaszoló:
Az, hogy te daganatos lettél még nem ok arra, hogy rosszindulatot fröcsögve válaszolj egy kérdésre. Ha haragszol a betegséged miatt a világra keress fel egy pszichiátert, mert a viselkedésed nem normális.
Ha nem tetszik, amit a kérdező írt, akkor ne válaszolj rá és keress valami más olvasnivalót a neten.
Egyébként csak felvilágosítanálak, hogy a bulimia és az anorexia egy mentális BETEGSÉG. Nem azért lesz ilyen valaki, mert akar, hanem azért mert a média és a társadalom a legfogékonyabb korban azt sulykolja a gyerekekbe, hogy az a szép, ha csontsoványak.
Válaszolva a kérdésre: Valószínűleg aranyered lehet, ami a folyamatos hashajtózás eredménye. A probiotikum ezen nem fog segíteni, bár ártani sem árt a bélflóra helyreállítása érdekében. Szerintem keress fel egy orvost, hogy kizárjon más, súlyosabb betegségeket. Ha valóban csak aranyered van, akkor az elég jól karbantartható.
Nem haragszom a világra, már megbékéltem a sorsommal. De!! Kérlek írd le ami valótlant állítok?! Te azt mondod mentális betegség-én azt, hogy hülye.. Csak másképp fogalmazok. Stb...
Mondd meg az igazat, beverik a fejed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!