Bulimia miatt 2 évig hashajtót szedtem. Volt, hogy egy egész üveg guttalaxot megittam, mert ettem egy csokit, vagy egy kiflit. Szerencsére ebből mostmár sikerült kigyógyulnom, de tegnap megint beszedtem egy kis adag hashajtót?
Figyelt kérdés
( csak az előírt mennyiséget) és a székletem véres volt. Friss vérvolt. Mi bajom lehet?2012. szept. 24. 19:38
11/12 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Ne foglalkozz a rosszindulatú hozzászólókkal! Menj el szépen kivizsgáltatni magad, remélem semmi komoly! Hashajtót pedig ne használj többet, légy erős és küzd le ezt a betegséget ha kell kérj segítséget :)
12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek aki mellettem áll, é választ adott a kérdésemre!
2012. szept. 25. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!