Miért van ez? Miért félek ennyire?
Szembe kell nézni a félelemmel, keres egy pókot és fogd meg. Jobb módszer nem hiszem van ennek a félelemnek a leküzdésére, amúgy Magyarországon nem él halálos mérgű pók, úgy hogy csak nyugodtan.
Ha a csipestől félsz akkor hagyd hogy megcsípjen.
Velem is ugyan ez volt a helyzet,én még kisebb voltam,este volt,és anyáék ágyában feküdtem,néztem a TV-t,a tető ablak nyitva volt,és valami fekete "izé" lebegett felettem,azt hittem,hogy egy légy,le akartam csapni,de egyre közelebb ereszkedett,és nem is úgy mozgott,mint egy légy. Akkor döbbentem rá,hogy egy pók... Üvöltöttem,mint állat,felugrottam,de már majdnem az arcomnál volt...
Azóta nagyjából megbarátkoztam a gondolattal,belegondoltam,hogy miért is félek tőlük. Még most sem tudom pontosan,de ha belegondolsz,meg aba,hogy ők is csak élőlények,és tuti,hogy nem hiába léteznek,akkor az egy kicsit enyhít a félelmen.
Ha bevállalós vagy,akkor fogj meg egyet,simogasd meg a potroháját,vedd a kezedbe,engedd,hogy mászkáljon rajtad.
Én még nem mertem,pedig már rengetegn mondták,hogy ez az egyetlen módszer.
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!