Félek, hogy a pánikroham előjön majd az érettségin is. Mit tegyek?
Menj el gyorsan pszichiáterhez és írass fel vele xanaxot!
vagy segíthet még amcskamenta tea és kamillavirágzat is napi 3 csésze/2 gramm
Nekem az segített, hogy a nővérem elkísért a szóbeli napján a suliba. Azt hiszem, ő jobban izgult miattam, mint én, annyira átérezte a helyzetem. Mielőtt beléptem volna a kapun, kaptam tőle egy nagyon hosszú ölelést, az meg is nyugtatott... Kicsit olyan érzés volt, mintha háborúba indultam volna :D
Neked is valami hasonlót tanácsolnék. Bármennyire távol állsz a családodtól, a fontosabb helyzetekben lehet rájuk számítani, mint ahogy a hóviharban is összefognak az emberek :)
Én magam is nagyon szorongó ember vagyok, de nem mertem beszedni semmilyen gyógyszert, mert féltem, hogy elájulok vagy összezavarja a gondolkodásom.
Koncentrálj arra, hogy jó tételeket fogsz húzni, hogy a tanárok - ha tanultál, ha nem - olyan lágyszívűek lesznek, mint még soha, és reménykedj, hogy mondjuk valami etika szakos tanár lesz a vizsgabiztos :)
Jó, ha eszel valamit előtte, mert egyrészt nem fog korogni a gyomrod, másrészt lesz az agyadnak energiája gondolkodni. Egy banán ilyenkor jól jöhet. A vizsga reggelén már nem nagyon érdemes lapozgatni a tételsort, bár biztos vagyok benne, hogy mindenki azt fogja szorongatni a kezében... Én speciel emelt érettségire való bejutás előtt valami Darren Shan könyvet olvasgattam.
Hogy sikerültek az írásbelik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!