Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen pszichés betegségre...

Milyen pszichés betegségre utal ez? Félek attól hogy féreg van bennem, le kell vágni a lábam, vagy szájrákot kapok?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 25. 23:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Inkább írass fel decarist és vermoxot, nem olcsó, de ha férged van,akkor ezután biztos nem lesz, ha meg nincs,akkor se árt.
2013. ápr. 25. 23:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Az ismeretlen eredetü szorongásod próbálod tárgyiasítani.
2013. ápr. 26. 00:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Ezt pszichiáter tudná megmondani Neked.

Szerintem hipochondria lehet, de én nem vagyok szakember, lehet ez más is. VAGY kábítószer mellékhatása.

2013. ápr. 26. 17:35
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem drogozm!!
2013. ápr. 26. 17:39
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem vagyok szakember,de laikusként hipochondriára tippelnék, esetleg pánikbetegségre.A hipochonder emberek szoktak félni a betegségektől.
2013. ápr. 29. 18:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Szorongásos betegségre gondolok. Egyél fokhagymát 2 gerezdet 3 napon keresztül. Ez jó a féreg ellen. A szájrákot a dohányosok kapják meg. Ha dohányzol hagyd abba! Igyál naponta pár csésze citromfű teát és szedjél B MAX vitamint!
2013. ápr. 29. 21:50
 7/8 A kérdező kommentje:

dohányzom..nem tudom abbahagyni...

a többi tanácsot köszönöm!

2013. ápr. 29. 23:29
 8/8 anonim ***** válasza:
nem akarlak megijeszteni, de egy féreg van benned!
2013. ápr. 30. 04:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!