Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Félek kitenni facebookra...

Félek kitenni facebookra bármit is, miért?

Figyelt kérdés
Tehát félek feltenni egy képet vagy kirakni egy zenét, mert ha nem lájkolja senki, az olyan ciki és biztos azt hiszik akkor, hogy nincsenek barátaim. Vagy azt gondolom, biztos kiröhögik, kritizálják amit kirakok. Miért van ez?
2013. máj. 12. 22:03
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ennek a szorongásnak (én is átmentem ezen) két megoldása van. 1. törlöd magad a fb-ról. 2. Nem foglalkozol senkivel, és azért is elkezdesz posztolni, lesz@rva ki mit gondol. Én a másodikat választottam. Akinek nem tetszik töröljön ki, vagy ne nézze. Jogod van azt tenni ki amit te akarsz, és a fb azért van, hogy ezt tegyük. Aki nem igy gondolkodik elmehet a búsba. Minek regisztrál fel valaki, ha csak azért van ott, hogy másokat figyeljen sunyiba, és kritizáljon? Én kivagyok ezektől a sunyi fb-osoktól. Ne foglalkozz senkivel, csak nyomassad, majd hozzászoknak. Van még egy megoldás, ha olyan embereket, akiktől tartasz, hogy kritizálnák a posztjaidat vagy téged, azokat letiltod, hogy ne lássák az idővonalad. igy megnyugodhatsz, hogy csak olyan emberek látnak, akikben úgyahogy megbizol. Ez amugy nagyon rossz érzés, nekem is kellett egy idő, mire felszabadultam, hogy ne foglalkozzak az emberek véleményével. És ha nem lájkol senki? kit érdekel? Egyébként ha te is lájkolsz, kialakul majd egy ilyen liko-ló köröd, és akkor azok az emberek mindig liko-olni fognak :) Azért az jó, hogy minden beálltható, hogy ki mit lásson, alkalmazd ezeket a fiókbeállitásokat.
2013. máj. 12. 22:19
 2/3 anonim ***** válasza:

jól teszed, ha nem raksz ki semmit

én szeretnék törtlődni, de nem tudom, hogy hogyan kell.

istenem... így fejlődik a világ

régen a mise után éltek társadalmi életet, meg a kispadon, meg a lányok a kútnál... most meg a fb...

2013. máj. 12. 23:27
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

Nem kell megköszönni.

2013. máj. 14. 02:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!