Hogyan lettetek anorexiások? Mi a történeted?
Figyelt kérdés
Aki kövér volt az lett anorexiás? van ilyen? Hogyan lett az? Hogy kezdődött, mi játszódott le? Mennyi idő alatt lettél csont sovány?
(érdekel a téma)
2013. máj. 11. 22:07
1/1 anonim válasza:
Hát nem tudom...
lehet az voltam lehet nem,de bevallani ezt sosem tudtam,35 kg-re fogytam és 3 hónapig nem mentem iskolába,szörnyű volt,
az óta meghíztam 48-ra és már annyira nem bírom,
megint nekiálltam "fogyózni" minden nap 500 kcal-t viszek be,3 kg-t le is fogytam,
de nagyon sokszor,egy héten van amikor még kétszer is rám jön egy olyan evésroham,hogy mindent megeszek amit találok,még azt az ételt is amit eddig utáltam.
Engem már az sem érdekelne,ha sokat ennék,csak utána ne lenne olyan bűntudatom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!