Miért vagyok ilyen, miért látom ezt az emberekben?
Talán érettebb vagy a korodnál. Kialakult értékrended van, és nem állsz be a sorba csak azért, mert az a trend. Sokan szerintem azért csinálják, mert cikinek érzik, ha nem állnak be a sorba. Pedig az a ciki, ha valamit pusztán divatból, belső meggyőződés nélkül teszünk.
16 évesen negatív véleményed van a társadalomról? Hát erre mit mondjak? Nekem is, pedig 2-szer annyi idős vagyok mint te.
Azért ne add fel, mert vannak még hozzád hasonló gondolkodású emberek, őket kell megtalálni.
Ne aggódj, sokan vagyunk régimódiak, akik ódivatúan találkoznak, hosszan beszélgetnek, és nem a fb-on, okostelón, arénaplázaszupermoziban éljük az életünket.
16 évesen én is azt gondoltam, hogy a suliban a társadalom hű mását találom, de idővel rájöttem, hogy nem, sokkal több hozzám való embert találok, mint gondoltam...
A gondolkodás nagy ártalom, már ezt is megtapasztaltad.
Lépj túl, ne gondolkodj annyit mert csak magadat hajszolod az őrületbe. Kövesd az áramlást, vedd fel mások ritmusát - ez nem azt jelenti hogy közben ne maradj önmagad.
16 évesen ez nekem sem ment.. de belejön az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!