Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ugye nem vagyok egyedül azzal...

Ugye nem vagyok egyedül azzal hogy "beszélgetek" a tv-mel?

Figyelt kérdés

Úgy értem h mindig beszélgetek egy adott szereplővel stb..

De egy fokkal durvább az h életembe nem halottam és nem is láttam azt a filmet, és megjósoltam a fordulatot a végén .. meg ilyenek szoktak lenni, de inkább a beszélgetés a beteges sztem.. van még valaki ezzel így??

2009. szept. 28. 18:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
miért a nagy focidrukkerek nem ordibálnak hogy "nagyerünkmá....!!!" ? az hogy tudod hogy milyen fordulat lesz azt ki lehet találni mert mostanság minden kategóriának egyforma vége lesz...
2009. szept. 28. 18:48
 2/13 anonim ***** válasza:

Nem, én csak nézni szoktam :D

legfeljebb magamba gondolkodok

a filmmel kapcsolatban

3/13 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs, de a tv-ben ritkán adnak nem sablonos filmeket, nem nehéz kikövetkeztetni kivel mi lesz, stb.. Illetve én még soha nem éreztem késztetést arra, hogy beszéljek egy tárggyal.. Mást se láttam, aki beszélne a tv-hez, bár biztos vannak sokan, akik annyira beleélik magukat.
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Én együtt érzek veled, hasonló a helyzet itt is. :D De én nem csak a tévével beszélgetek, hanem a rádiónak is visszabeszélek, sőt, néha még a számítógépemet is meg-meg szólítom... A családom meg csak csodálkozik rajta, mindig azt mondják, hogy ez ilyen öregnéni szokás, pedig még csak 15 éves vagyok. :D
2009. szept. 28. 19:08
 5/13 anonim ***** válasza:
Elgondolkodtató. Valami nagy magányosságot és ürességet érzek az ilyen szokásban. A TV nem ember, nem társ, csak egy elme-elvonó. Nem kell mindig valamivel etetni az elmét. Nem tudja a maga godnolatait gondolni az, aki mindig egy láncon lóg, és a TV van a lánc végén. Mi lenne, ha kipróbálnátok egy hétre - mondjuk - a csendet.
2009. okt. 1. 20:29
 6/13 anonim ***** válasza:

Én is szoktam, még a zuhanyrózsával is beszélgetek:)

A TV-nek általában vissza szoktam szólni...

2009. okt. 1. 21:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyik kedves barátom meg halálosan összeveszett a GPS-sel. Fetrengtünk a röhögéstől, ahogy hallottuk.
2009. okt. 2. 02:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Visszabeszél, mint nyugdíjas a tv-nek.. Korán kezded :)
2009. okt. 2. 10:09
 9/13 anonim ***** válasza:
Én csak a telómmal szoktam veszekedni amikor önálló életre kel :/
2009. okt. 2. 11:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Én megjegyzéseket szoktam tenni a tv-nek rádiónak,ha számomra érdekes,vagy felháborító dolgot látok/hallok.De a híradó közben még kérdéseket is teszek fel olyanokat hogy "mit képzeltek?" meg ilyenek...:D A barátom egyenesen szócsatát vív híradó közben.:D
2009. okt. 2. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!