Mit csináljak, hogy ne vegyem ennyire a szívemre?
Figyelt kérdés
A pszichiáternél voltam, és úgy beszélt velem, mint egy hülyével, hülyének nézett. Azóta rossz kedvem van. Belém akarja beszélni, hogy bajom van. Addig míg ne mentem, nagyon jó kedvem volt. Kényszerből mentem.2013. máj. 1. 13:51
11/13 anonim válasza:
Mond meg a kedves háziorvosodnak küldjön már el egy vérvételre...
Nekem is magas a pulzusom, és oda küldtek először. Mondjad a tiednek is!!
12/13 A kérdező kommentje:
Ott már sokszor voltam tavaly. Látta a rengeteg papírt, és oda már nem küld. Egyből a kardiológushoz sem küldhetett, csak akkor mehetek oda szerinte, ha nagyon rosszul vagyok. A pszichiátertől kell valahogy kikönyörögnöm.
2013. máj. 2. 12:07
13/13 A kérdező kommentje:
Tavaly a kórházban sinus tachycardiát állapítottak meg, erre az orvos a beutalóra paroxysmalis (rohamszerű) tachycardiát írt a beutalóra.
2013. máj. 2. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!