Hogyan vegyem rá magamat az alvásra?
Figyelt kérdés
Évek óta küzdök ezzel a problémával, hogy nem tudom rávenni magamat az alvásra. Érzem hogy álmos vagyok és tudnék is aludni, de mindig próbálom elvonni a figyelmemet, és valamit csinálok (tv,telefon,cigi, mászkálás a házban) és csak akkor alszok el, ha már nem bírom nyitvatartani a szemem. Mit tegyek hogy időben elaludjak? Olyan mintha egyszerűen félnék az alvástól.2012. okt. 24. 00:36
2/3 anonim válasza:
Hehe. Én is már több éve hasonló cipőben járok. Azt mondják a nyugtalan lélek... Tudat alatt, vagy nem csak ott tudod, vagy érzed, hogy nem vagy a helyeden, vagy nincsenek rendben a dolgok...
3/3 anonim válasza:
Előző vagyok. Próbáld meg elengedni magad, nem gondolni semmire (nagyon nehéz), és csak a lélegzésedre figyelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!