Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mért nem tudom magamat adni?

Mért nem tudom magamat adni?

Figyelt kérdés
Az van hogy itthon folyton hülyéskedek meg minden de már máshol teljesen komoly vagyok meg ilyesmi. Suliba is egyedül vagyok fiú és nem értem hogy mért köcsögöznek le meg mért nem hagynak. Mért?? Mert nem magamat adom?? Alapból is egész nap gépezem, nem mozdulok sehova nem bulizok bár skypeon olyan jókat hülyéskedek haverokkal meg van pár vidi youtubeon videós aki mindig megnevettet.. Haverom kevés van aki van az is netről meg egy régi osztálytársam. Félek magamat adni meert hogy az nem tetszik nekik hogy hülyéskedem meg ilyesmi ! Kérlek segítsetek ! :) 15/F
2012. aug. 26. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
szent sz.r. biztos szívás egy csomó lány között. de milyen suli az, ami nem lányiskola, de mégis szinte csak lányok vannak ott?
2012. aug. 26. 22:41
 2/7 anonim ***** válasza:

Nézd a jó oldalát, könnyebb lesz csajt találnod =)

Valószínüleg ők nem tartják elfogadhatónak ahogy viselkedsz (a társadalmi normák néha nagyon el vannak tájolva, főleg a Te korosztályodban).

Hülyéskedj finoman, figyeld meg mire vevők, de közben maradj saját magad amennyire tudsz.

Nem jó hogy nem adhatod azt amit a legszivesebben adnál nekik, de ezen csak úgy tudsz változtatni, ha nem azt adod amit eddig adtál.

2012. aug. 27. 00:35
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát én is ilyen voltam... mármint ezt gondolták rólam, a rideg igazság viszont az volt (ami azóta sem változott és kétlem, hogy fog), hogy nem kellettek emberek. Jobban érzem magam egyedül. Ha valaki odajön, akkor beszélgetek vele, ha tudok miről/van kedvem, máskülönben lexarom őket, nem nagyon izgat senki...

19/f

2012. aug. 27. 03:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Amúgy te szerintem szimplán csak skizotip vagy.
2012. aug. 27. 03:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Ez a youtube-on pár videóst meg nem értem... minden normális ember, akinek tetszik valami videó, röhög rajta.

Otthon mindig lazább az ember, kivéve ha terrorban tartják. Idegenek között sokkal "normálisabb" úgymond, ezt sem nagyon értem...

Valószínű, hogy azért basztatnak, mert magadnak való vagy, senkivel sem tudsz dumálni. Mármint ha odamennek, sem. Biztos remegsz/félsz. Engem azért nem zaklattak ilyen baromságokkal, mert normálisan viselkedtem másokkal, csupán csöndes voltam.

Még az osztálytárs is passzol, de már vele sem beszélek. Nem félek/szorongok/aggódok, hogy mit mondanának, szimplán csak jobb egyedül. Nyugisabb. :D

Igazából mindez azért, mert ami engem ki tudna elégíteni IRL, azt nagyon kevesen csinálnák velem együtt... volt egy bugyuta dagadt szemüveges haverom, az úgy nézett ki, hogy talán képes belerángatni a dolgokra, viszont őt sem sikerült. Szóval ez a nagy helyzet, accept it.

2012. aug. 27. 03:19
 6/7 A kérdező kommentje:
Az a skizotip megfogalmazás az igaz rám . Nem tudtam mit jelent de most megnéztem mert google a barátom :D Youtubeon is HErBY re gondoltam akinek kb az a célja hogy mosolyt csaljon az arcunkra mindenféle hülyeséggel mert tudja hogy sok a szomorú ember stb.. ha kíváncsiak vagytok akkor írjátok be hogy delypeter. :D Iszonyat jó ha ő nem lenne most én már öngyilkos lettem volna. De tényleg.
2012. aug. 27. 11:19
 7/7 A kérdező kommentje:
És az adurva hogy a szüleim nem is tudják hogy mi van velem :D Csak annyit mondok hogy szar az osztály és ennyi. xD
2012. aug. 27. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!