Mért nem tudom magamat adni?
Nézd a jó oldalát, könnyebb lesz csajt találnod =)
Valószínüleg ők nem tartják elfogadhatónak ahogy viselkedsz (a társadalmi normák néha nagyon el vannak tájolva, főleg a Te korosztályodban).
Hülyéskedj finoman, figyeld meg mire vevők, de közben maradj saját magad amennyire tudsz.
Nem jó hogy nem adhatod azt amit a legszivesebben adnál nekik, de ezen csak úgy tudsz változtatni, ha nem azt adod amit eddig adtál.
Hát én is ilyen voltam... mármint ezt gondolták rólam, a rideg igazság viszont az volt (ami azóta sem változott és kétlem, hogy fog), hogy nem kellettek emberek. Jobban érzem magam egyedül. Ha valaki odajön, akkor beszélgetek vele, ha tudok miről/van kedvem, máskülönben lexarom őket, nem nagyon izgat senki...
19/f
Ez a youtube-on pár videóst meg nem értem... minden normális ember, akinek tetszik valami videó, röhög rajta.
Otthon mindig lazább az ember, kivéve ha terrorban tartják. Idegenek között sokkal "normálisabb" úgymond, ezt sem nagyon értem...
Valószínű, hogy azért basztatnak, mert magadnak való vagy, senkivel sem tudsz dumálni. Mármint ha odamennek, sem. Biztos remegsz/félsz. Engem azért nem zaklattak ilyen baromságokkal, mert normálisan viselkedtem másokkal, csupán csöndes voltam.
Még az osztálytárs is passzol, de már vele sem beszélek. Nem félek/szorongok/aggódok, hogy mit mondanának, szimplán csak jobb egyedül. Nyugisabb. :D
Igazából mindez azért, mert ami engem ki tudna elégíteni IRL, azt nagyon kevesen csinálnák velem együtt... volt egy bugyuta dagadt szemüveges haverom, az úgy nézett ki, hogy talán képes belerángatni a dolgokra, viszont őt sem sikerült. Szóval ez a nagy helyzet, accept it.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!