Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vagdosom magamat. Elég durván....

Vagdosom magamat. Elég durván. Hogyan tudnám ezt abbahagyni?

Figyelt kérdés

Sajnos volt az életemben egy olyan időszak amikor szinte minden reménytelen volt . És más kiutat nem láttam csak a vagdosás ... Mostanra meg már annyira a ,,megszállottja" lettem ennek az egésznek hogy, alig birok vele leállni . Most is vannak gondjaim ; itthon is , az iskolában is...

Egyből ha valami problémán fennakadok vagy rossz dolog történik velem , egyből kést ragadok . Ilyenkor szinte azt sem tudom hol, jár az agyam.. Megteszem és utána egyből megbánom . De csak azért is ...

Erről csak 2 barátnőm tud . De attól félek hogyha, Anya megtudja egyből idiótának fog titulálni ... Attól is tartok hogyha, elmondanám neki még akkor SEM venne erről tudomást ... Nem is segítene.

Szóval tanácsot szeretnék kérni ez ügyben .. Mi tévő lehetnék ?

Tapasztaltak üzeneteit is szívesen elolvasom !

2012. okt. 2. 18:23
 1/9 anonim ***** válasza:
35%

Szerezz be egy műanyagkést.

Ha vagdosni támad kedved, nem lesz belőle semmi gond.

2012. okt. 2. 18:30
 2/9 anonim válasza:
67%

Szia, én nem vagyok tapasztalt a témában, de megpróbálok segíteni!

Sokan ajánlják ilyenkor a sportokat, ott kitudod magadat tombolni. ! Szerintem a legjobb módszer erre!

Ha újra elkezded vagdosni magad, akkor gondolj arra, hogy anyukádnak,szeretteidnek ezzel mekkora fájdalmat okoznál. Ülj le, nyugodj meg. Próbálj meg ésszerűen gondolkozni. Nem a vagdosás az egyetlen megoldás !! :)

2012. okt. 2. 18:31
 3/9 Ilyent ***** válasza:
5%

"Anya megtudja egyből idiótának fog titulálni"

Miért szerinted normális vagy???

A tapasztaltabbak meg mind hallottak.

2012. okt. 2. 19:50
 4/9 anonim ***** válasza:
41%
késsel? pengével szokták. mutatnál képet? csak felmérni, mégis mennyire "elég durván"
2012. okt. 3. 08:09
 5/9 anonim válasza:
50%
Fordulj pszichológushoz! Biztos hogy nem vagy normális De majd úgyis rájössz magadtól ha egyszer lebuksz vagy elfertozodik a sebed!
2012. okt. 3. 21:25
 6/9 anonim ***** válasza:
44%

Én évek óta vágom magam. Már a melleimet,mellkasomat is véresre vagdostam pengével de úgy hogy ömlött rólam a vér. Engem ez megnyugtat,és nem fogom abbahagyni...úgy vagyok vele hogy inkább magamnak okozok kárt mint másnak.

18/L

2012. okt. 5. 07:44
 7/9 anonim ***** válasza:
35%

Én is vágdosom magam még nem nagyon. jól esne helyette egy baráti ölelés egy lánytól. de erre nincs lehetőség még :( ilyenkor nállam nincs mit tenni. m1 neked is csak azt tudom javasolni hogy szerezz egy pár. akivel megtudod beszélni a gondjaidathidd el segíteni fog ^^

16f

2012. okt. 16. 00:37
 8/9 anonim ***** válasza:
66%
Nekem hiába van párom,akkor is vágom magam.
2012. okt. 16. 08:29
 9/9 anonim ***** válasza:
56%
Én miatta nem csinálom. Oké hogy vannak nagyon rossz napjaim. De akkor rágondolok neki milyen rossz lenne nélkülem.
2012. okt. 16. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!