Hogy tudnam legyozni a panikbetegseget? 13/f
Még januárban beszedtél valamit, és még azóta is pánikrohamaid vannak? Mi volt az a szer?
Ha így van, fel kell keresned egy szakembert. Ne félj beszámolni erről a szüleidnek sem, örülni nem fognak annak, amit csináltál (tiltott szer használata), de azon lesznek majd, hogy segítsenek neked. Tedd hozzá még, hogy megbántad és hogy tanultál (sőt, még azóta is tanulsz...) belőle.
A pánikbetegséget "legyőzni" naivitás. Szakszerű kezelésre van szükség, ezt pszichoterapeuta tudja megadni.
Mi volt az a tiltott szer? fű?
Amúgy én pánikbeteg vagyok, és több éves tapasztalatból mondom, nem lehet önerőből legyőzni. Nekem nagyon hullámzó a dolog, van hogy több hónapig egyáltalán nincs pánikrohamom, aztán meg egy hétig majdnem minden nap. Szerintem is szakemberhez kéne fordulnod.
Én kórházról kórházra jártam. Amit tényleg nagyon ajánlani tudok az a vadaspark. Még MOST jobb jeletkezni, mert akár hónapokig is van, hogy várni kell, mert sokan akarnak menni oda. Nekem sokat segítettek. A kórház teljesen ingyenes, szerintem jobb befeküdni, mint csak napközben bejárni(ilyen lehetőség is van). Egyáltalán nincs kórház jellege, sokkal inkább tábor jellege. Első nap utáltam a helyet most meg legszívesebben visszamennék csak már nincs olyan jellegű problémám.:D
Ha bővebben érdekel írhatsz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!