Lehetséges pánikbetegséget magadtól legyőzni?
Lehetséges.
Viszont, ha súlyos tüneteket produkál, akkor érdemes orvost is felkeresni.
De milyet?Pszichológust vagy pszichiátert?
Ahogy néztem a neten,horribilis árakon dolgoznak!
Honnan tudjam hogy melyik kell és melyik valóban jó?
Én is hasonló cipőben voltam, fóbia a tömegtől, meg a kutyáktól is később. És én is egy csomót kerestem, mire találtam egy olyan pszichót, aki jó is, meg megfizethető is. Egy alapítványnál dolgozik, ilyen pszichoalapítvány.
Amúgy meg Szokolai Árpádnak hívják, és ő segített nekem egy csomót, hogy normálisan tudjak élni, és ne kelljen bepánikolnom, ha buszra kellett volna szállnom. Ninc már szédülés, meg szívdobogás, meg nagy pulzus, meg homályos látás! És nagyon hálás vagyok neki érte, és minden forint megérte!
Hát igen, az ár elsőre el tudja rémiszteni az embert. De én anno 5000-et fizettem óránként - ez volt 2 éve. Most meg úgy tudom, hogy 6000ért dolgozik. De most érted, én másfél éve tök jól vagyok. Igaz, hogy belekerült 90 ezrembe kb, de alsó hangon 550 napja jól vagyok. tahát ha azt számolom, hogy mióta már nem járok hozzá, azóta minden nap 160 forintomba került tulajdonképpen, akkor azt mondom, hogy nekem megéri a napi 160 forintot az, hogy végre nem pánikolok. 15 év múlva meg már 15 éve jól leszek. Tehát ha úgy veszem, akkor 15 évre napi 16 forintomba került, hogy vége legyen a pániknak.
Na most a kérdés az, hogy megér-e neked napi kb 16 forintot, hogy jól legyél?
Mert ha a pszichológus egyszer segít, akkor az már örök életre szól. Tehát lehet, hogy egyszer kifizetsz egy nagyobb összeget, de ha kiszámolod, hogy életed hátralévő 30-40 éve lesz jobb tőle, akkor ennyi időre ez már egy pitiáner összeg. Én legalább is így gondolkodom erről ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!