Normális az emlékezet vesztés depresszió előttről?
17 éves lány vagyok, II. tengelyes depressziós, pánikbeteg (...stb..). 12 éves koromban kezdődtek nálam a problémák, amik azóta intenzíven jelen vannak.
A dolgok kezdete előttről nagyon kevés emlékem maradt. Nagyjából azok amik megvannak örökítve fényképen, vagy amit sűrűn emlegetnek a családom és a régi barátok. De amúgy szinte semmire nem emlékszem, amire igen az nagyon homályos. Mintha új életet kezdtem volna, és az előző életem lett volna a gyerekkorom, igazából mintha csak simán elástam volna föld alá a múltat.... Azt tudom, hogy babakorról nem nagyon emlékszik az ember semmire, de gy 10 éves korban azért kéne lennie emlékeknek.
Kérdeztem már azokat az orvosokat akik kezelnek, de nem adnak egyenes választ. Szerintetek létezik ilyen, vagy van külön neve ennek?
Kedves kérdező!
Én egy sima egyhengeres pánikbeteg vagyok, de még sohasem hallottam II. tengelyes depressziós pánikbetegségről. Írjál nekünk róla, légyszi egy kis ízelítőt. A felejtésről sem értem igazán, mit is kérdezel?
Különben jársz iskolába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!