Mi van velem? Elmebaj, depresszió vagy csak szimplán hülye vagyok?
Folyamatosan ingadozik a hangulatom. Hol nagyon örülök, olyankor bármi földob, aztán a másik pillanatban rám telepszik valami nyomasztó érzés, és rám tör a sírhatnék. Olyankor nem tudok magammal mit kezdeni, minden értelmetlennek tűnik, utálom magam, úgy érzem, utálnak. Néha azon gondolkozom, hogy talán jobb lenne, ha egyszerűen... meghalnék. Félreértés ne essék, nem akarok öngyilkos lenni, és nem drogozom, dohányzom vagy iszom.
Elsőre azt hinni az ember, hogy tinédzserkori nyavalya, de ez az állapot féléve áll fönt, azelőtt egyáltalán nem volt rám jellemző, szinte mindig nyugodt és kiegyensúlyozott voltam, történhetett bármi. Most meg akár 10 perc alatt három hangulathullám is átmegy rajtam...
Ha számít valamit, féléve nagyon csúnyán "elbántak" velem, de ilyesmi azelőtt is megesett, de mindig hamar összeszedtem magam.
Mi az isten lehet velem? Lassan begolyózok. :(
Hát ez az, semmi baleset nem ért,se engem, se a családomat; egészséges vagyok. A szüleim ugyan alkeszek, de amióta az eszemet tudom, küzdöttek az alkohollal.
Szóval egy kívülálló számára úgy tűnhet, hogy teljesen normális, átlagos életet élek...
Amit leírsz az az érzelmi hullámvasutazás...
Ez jó eséllyel azt jelenti, hogy van a környezetedben valaki, aki elnyom téged. Valaki, aki leértékel.
Nem biztos, hogy dühösen tesz lehet, hogy mézesmázosan legjobb barát a legjobb szándékkal köntösbe burkolva.
Gondolj vissza arra az időre, amikor ez az állapot még nem volt és vedd sorra, hogy kik kerültek bele azóta az életedbe.
Nem lépett senki se, sőt, egy nagyon jó ismerősöm, akihez sok kellemes emlék fűz, kilépett...
Köszönöm a válaszokat!
Sokat agyaltam ezen, az illetőről is, akit említettem korábban. Nagyon csúnyán ért véget a barátságunk, vagy bármi is volt az; kicsit fáj belegondolni, hogy mennyi időt töltöttünk együtt, vidáman, most meg köszönő viszonyban sem vagyunk.
Lehet ez az oka? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!