Mi van velem? Elmebaj, depresszió vagy csak szimplán hülye vagyok?
Folyamatosan ingadozik a hangulatom. Hol nagyon örülök, olyankor bármi földob, aztán a másik pillanatban rám telepszik valami nyomasztó érzés, és rám tör a sírhatnék. Olyankor nem tudok magammal mit kezdeni, minden értelmetlennek tűnik, utálom magam, úgy érzem, utálnak. Néha azon gondolkozom, hogy talán jobb lenne, ha egyszerűen... meghalnék. Félreértés ne essék, nem akarok öngyilkos lenni, és nem drogozom, dohányzom vagy iszom.
Elsőre azt hinni az ember, hogy tinédzserkori nyavalya, de ez az állapot féléve áll fönt, azelőtt egyáltalán nem volt rám jellemző, szinte mindig nyugodt és kiegyensúlyozott voltam, történhetett bármi. Most meg akár 10 perc alatt három hangulathullám is átmegy rajtam...
Ha számít valamit, féléve nagyon csúnyán "elbántak" velem, de ilyesmi azelőtt is megesett, de mindig hamar összeszedtem magam.
Mi az isten lehet velem? Lassan begolyózok. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!