Van itt olyan aki mazochista?
Figyelt kérdés
Mesélne róla hogyan jött rá?2013. ápr. 20. 12:13
1/6 anonim válasza:
Részben. Az orvosi fetish (fétis, szerepjáték) izgat. Az, hogy kiszolgáltatott a levetkőzött beteg a felöltözött orvos előtt. És ha az még keményebben vizsgálja is, az izgató.
2/6 anonim válasza:
Büntetem magam, szándékosan fájdalmat okozok magamnak, vagdosom a karomat, befekszek egy kád jeges vízbe, egy szál pólóban állok a szakadó esöben, vagy vesszövel verem magam. Ez nem normális, és erre a hülye is rájön.
3/6 A kérdező kommentje:
Én is okozok magamnak szándékosan fájdalmat még sem vagyok mazochista úgy gondolom. Van különbség, hogy miért okozunk fájdalmat. Te miért?
2013. ápr. 23. 15:29
4/6 anonim válasza:
Hosszú. Úgy érzem, megérdemlem hogy szenvedjek, és egyszerüen csak... jó érzés, ha fáj, nem is tudom mért, télleg fogalmam sincs. Többen megkérdezték, mik azok a piros csíkok a karomon, vagy hogy keletkeztek a vágások, vagy mért vagyon megállás nélkül megfázva, vonogatom a vállam. Néha csak odamegyek valakihez, és megkérem, hogy pofozzon meg, amilyen erösen tud. Szégyenlem, de piszok jól esik, mert úgy érzem, rászolgáltam a büntetésre. Nekem ez inkább depresszió, mazochizmussal füszerezve. Hogy miért csinálom...? Nemtom. Megérdemlem, és sokszor megijedek magamtól, de élvezem...
5/6 anonim válasza:
Fura. Én is annak tartom magam. De én nem érzem úgy, hogy megérdemlem a büntetést. Egyszerűen szexuálisan izgat a fajdalom. Úgy érzem ha fájdalmat okozok magamnak, attól erősebb és keményebb leszek. Igazából ez az érzés izgató számomra. Illetve ha mások is keménynek tartanak. Valahogy mindig felnéztem azokra akik nem féltek a fájdalomtól.
Az különösen izgató ha valaki más okoz fájdalmat, de csak akkor ha van mögötte szexuális indíték.
Sok mazochista azt kedveli ha megalázzák, kigúnyolják. Nálam ez egyáltalán nem izgató, sőt taszító.
6/6 anonim válasza:
8 eves kerdes de remelem mar kigyogyultatok ebbol mert ez betegseg ami gyerekkorbol szarmazik... es nagyon nem normalis dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!