Mazochista vagyok?
Figyelt kérdés
Szeretem, ha fáj valamim. Élvezem, hogy érzek valamit. Ez normálist? Ha például elvernének azt nem élvezném, nem ilyen súlyos a helyzet...2013. jan. 21. 21:15
1/8 anonim válasza:
Nem, nem vagy az. Néha nekem is jól esik egy kis fájdalom, nem olyanra gondolok, mint pl. a fejfájás, hanem mint az izomlázam. Sőt kifejezetten szeretem, jobban belegondolva...
2/8 anonim válasza:
Kivéve mikor a hasizmomat edzem meg nagyon komolyan, mert akkor utána 3 napig csak görnyedve tudok menni, ha megpróbálok felegyenesedni, az olyan mint ha szét akarnának szakítani :D
3/8 A kérdező kommentje:
Na, akkor megnyugodtam. :D
2013. jan. 22. 09:38
4/8 anonim válasza:
Dehogy vagy mazochista!!
Én például beütöm valamimet,és rohadtul fáj,röhögök:)
5/8 anonim válasza:
Ugrálj rajzszögeken :)
Én is ijen vagyok. De pl a fenekelést, hátverést, talpverést is, az injekciókat is, főleg vállba.
7/8 anonim válasza:
Én pl imádom, ha csók közben úgy megharapják a számat, hogy az fáj... :D Meg szeretem ha karmolnak, harapnak... :D :$ Felizgat.
8/8 anonim válasza:
Én azt szeretem ha hasbarúgnak, tépik a hajam, kikötöznek és elfenekelnek, megharapdálnak, stb... Ém tudom magamról hogy mazochista vagyok, de szerintrm te nem vagy az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!