Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért vagdosom magam? Őszintén...

Miért vagdosom magam? Őszintén, nem tudom, hogy miért vagdosom a csuklómat.

Figyelt kérdés
2009. szept. 23. 16:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Mer talán emos vagy és ez neked tetszik és azt hiszed hogy ettöl okosabb vagy
2009. szept. 27. 18:39
 22/29 A kérdező kommentje:
Már nem vok emo régen az voltam, de már nem
2009. szept. 27. 21:11
 23/29 anonim válasza:
Hogy írhatjátok erre,hogy normális.Ez semmilyen életkorban nem normális.Azonnali segítségre van szükséged
2009. szept. 29. 17:11
 24/29 A kérdező kommentje:
Milyen segítségre?
2009. szept. 29. 21:35
 25/29 anonim válasza:
menj orvohoz és szólj anyukádnak. ha egyiket sem akarod akkor vágj erősebben
2009. nov. 5. 20:46
 26/29 anonim válasza:
Hát énis szoktam, de nem annyira h vérezzen, hanem csak ugy hogy pont látszodjon.. csak egy piros csík. mint egy macskakarolás, pont olyan. Nemtudom miért, nem vagyok emós, sőt ponthogy közöm nicns hozzá, egyszerüen szerintem faszán néz ki, pedig pulcsiba járok, nem látja senki, ezért azt sem lehet mondani hogy figyelemfelkeltés...
2009. nov. 8. 20:51
 27/29 anonim válasza:
Ja és én ezt egyáltalán nem tartom 'örültségnek' és nincs is 'segitségre szükségem' és 'orvos sem kell'.
2009. nov. 8. 20:52
 28/29 anonim válasza:
Hmm, inkább harapd/rágd véresre a nyelved! :p semmi bizarrkodás, az is okoz fájdalmat ha arra vágysz.
2009. nov. 18. 21:04
 29/29 anonim ***** válasza:

A BENNED LEVŐ FÁJDALMAT MÁSHOVÁ AKAROD CSOPORTOSITANI A LELKEDRŐL, A TESTEDRE!

A vagdosást megfogod bánni.

Minden apró nyom ami rajtad marad, bánni fogod!

Engem anno tönkretett egy csaj, vagdostam is magam, szépen, izületig, aztán rá 1 év böjt.

1 év böjt, magány, és elmentem pszichológushoz, TB lapú, 1 forintomba nem került.

Az 1 év böjt és sírás után megismertem egy lányt akivel már 2 éve vagyok együtt, boldogságban, a legmegbizhatóbb akit eddig megismertem.

Helyrejöttem pár antidepresszánstól, mint Cypralex, és Rivotril (előbbi kedvcsináló-kedélyjavító, utóbbi görcs-feszültségoldó.)

És azok a nyomok az egyedüli emlékei annak a rossznak, ami akkoriban tönkretette az életem, és fűvel fával csalt.

Bánom hogy ezek a hegek emlékleztetni fognak rá, amig élek.

2010. ápr. 7. 19:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!