Vagdosom a kezem, nem tudom mért, de jól esik. Nyugataókat szedek és iszom rá. Mért csinálom ezt?
Kedves Kérdező. Én ugyanilyen helyzetben vagyok/voltam, és ezek után a kezdeti dolgok után szörnyűek következtek, megjártam a poklot. Ezt itt még így névtelenül sem akarom leírni, de teljesen tudom milyen lehet neked.
Én is vagdostam magam, és cigicsikkeket nyomtam el a kezemen, és jól esett, jó volt látni utólag. Rengeteg nyugtatót nyomtam magamba, annyit, hogy sokszor azt sem tudtam hol vagyok. Rengeteg bajom volt, főleg családi problémák, amik teljesen kikészítettek.
Nem tudom nálad fennáll-e folyamatosan valami ilyen, és hogy megoldható-e.
Mindenképpen kezelni kell, ha az orvossal nem mentél semmire, ha van rálehetőséged keress fel egy másikat, mert egy jó orvos tud majd segíteni.
24L
Én azért tettem kárt magamban,hogy érezzem,hogy élek! ez olyan hogy "csipj meg,hogy tudjam nem álmodom" csak ez durvább... vagdosod magad hogy érezd hogy élsz..
A problémák meg ha nem lennének akkor az élet csak egy mese lenne..! jobbulást!pussz
11-16 23:22 vagyok ismét. igen, amikor én nyugtatóztam és vedeltem, én se emlékeztem soha semmire. kész voltam nagyon.
viszont, kérlek ha ilyen f@sz az orvos tényleg keress egy másikat aki tud segíteni, ez nem foglkozik veled. remélem neked is segítenek időben, én már javulok.
Köszönöm szépen a segítséget, örülök, hogy vannak még ilyen kedves emberek!!!
Eddig egyszer vtam ennél a dokinőnél, aki valljuk be, nem kezdő, de mindjárt rexetint és frontitn írt fel. Most is egy üveg pezsgőt ittam/szok rá kb.:6 szemre. Ha visszamegyek megkérem hogy küldjön akkor p.teraPEUTÁHOZ! nEM SZERETNÉK RÁNCOS VÉNASSZONY LENNI 22 ÉVES KORORMRA. nEKED HOGY ALAKULT KI E A DOLOG? /bocsi a nagy betűkért!!!/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!