Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vagdosom a kezem, nem tudom...

Vagdosom a kezem, nem tudom mért, de jól esik. Nyugataókat szedek és iszom rá. Mért csinálom ezt?

Figyelt kérdés
Nem akarok meghalni, hiába is van rengeteg problémám. Nem értem mi van. Ezek visszatérőek. Voltam p.lógusnál, p.ternél de semmi :S.
2009. nov. 16. 20:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez valószínűleg borderline, de biztosra nem tudom mondani, ahhoz többet kéne tudni rólad. Mindenképpen kezelni kell, a probléma a gyerekkorban keresendő, és a szülők felelőssége szinte 100%os (alkoholista apa, hűtlen anya, a gyerekkel nem törödtek, nem foglalkoztak vele, verték stb). Ha nem segített a pszicholóhus akkor el kell menni egy másik szakemberhez, ne hagyd hogy eluralkodjon rajtad, tégy ellene, kérj segítséget!!
2009. nov. 16. 20:55
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem mert lehet hogy nem akarsz meghalni, de élni sem, legalábbis máshogy, mint most. valamitől sz-rul érzed magad alapjárton, és ezárt ilyeneket csinálsz.
2009. nov. 16. 20:56
 3/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítségedet. Utánanézek ennek a borderline-nek! Azek csak rohamokban törnek rám a pánikbetegségem és a karcinophobia mellett, :S
2009. nov. 16. 20:58
 4/12 A kérdező kommentje:
Elég sok tragédia történt az életemben, anyu meghalt 5 éve és úgy látsziK ezt még ne tudom feldolgozni, emellet a családban is kéne segítenem mentálisan, ezért titkolom a gondjaimat! Nem akarok meghalni, de ezek a rohamok lassan sírba visznek. Tényleg nem vicc. KÖSZI A TANÁCSOKAT!!!
2009. nov. 16. 21:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező. Én ugyanilyen helyzetben vagyok/voltam, és ezek után a kezdeti dolgok után szörnyűek következtek, megjártam a poklot. Ezt itt még így névtelenül sem akarom leírni, de teljesen tudom milyen lehet neked.

Én is vagdostam magam, és cigicsikkeket nyomtam el a kezemen, és jól esett, jó volt látni utólag. Rengeteg nyugtatót nyomtam magamba, annyit, hogy sokszor azt sem tudtam hol vagyok. Rengeteg bajom volt, főleg családi problémák, amik teljesen kikészítettek.

Nem tudom nálad fennáll-e folyamatosan valami ilyen, és hogy megoldható-e.

Mindenképpen kezelni kell, ha az orvossal nem mentél semmire, ha van rálehetőséged keress fel egy másikat, mert egy jó orvos tud majd segíteni.

24L

2009. nov. 16. 23:22
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én azért tettem kárt magamban,hogy érezzem,hogy élek! ez olyan hogy "csipj meg,hogy tudjam nem álmodom" csak ez durvább... vagdosod magad hogy érezd hogy élsz..

A problémák meg ha nem lennének akkor az élet csak egy mese lenne..! jobbulást!pussz

2009. nov. 17. 20:40
 7/12 A kérdező kommentje:
EZER KÖSZÖNET MINDEGYIKŐTÖKNEK!!! NEM IS EMLÉKEZTEM RÁ, HOGY KIíRTAM EZT A KÉRDÉST, MOST IS BESZEDTEM 3 FRONTINT ÉS SÖRÖZÖK MELLETTE, A KEZEM ÚGY NÉZ KI MINT EGY NEMIS TUDOM MI :s. ANNYIRA SAJNÁLOM, HOGY MÉG TITEKET IS EZZEL TERHELLEK, VALAHOGY MEG KELL OLDANOM. A PROBLÉMA, HOGY A ROHADÉK PSZICHIÁTER EGY HÓNAPBAN EGYSZER FOGAD ÉS GYÓGYSZEREZ,....DE MOST HA VISSZAMEGYEK ELMONDOK MINDENT...SZÉGYENLEM AZ EGÉSZET! MÉGEGYSZER NAGYON KÖSZÖNÖM!!! ÉS AKIKNEK HASONLÓ DOLGAIK VANNAK JOBBULÁST, KITARTÁST!!! :)
2009. nov. 17. 22:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Egy ilyen problémára nagyon kevés havi egyszeri pszichiáter. Pszichoterápiára kéne járnod legalább heti 1 alkalommal. Nekem rengeteget segít, hasonló tüneteim vannak. Szerintem is lehetsz borderline. Nem szabadna emellé egy szívós kis nyugtató-alkohol függőséget begyűjtened. Én most minden erőmmel azon vagyok, hogy kordában tartsam az öndestruktív késztetéseket. Minden jót neked!
2009. nov. 19. 19:24
 9/12 anonim ***** válasza:

11-16 23:22 vagyok ismét. igen, amikor én nyugtatóztam és vedeltem, én se emlékeztem soha semmire. kész voltam nagyon.

viszont, kérlek ha ilyen f@sz az orvos tényleg keress egy másikat aki tud segíteni, ez nem foglkozik veled. remélem neked is segítenek időben, én már javulok.

2009. nov. 19. 20:52
 10/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget, örülök, hogy vannak még ilyen kedves emberek!!!

Eddig egyszer vtam ennél a dokinőnél, aki valljuk be, nem kezdő, de mindjárt rexetint és frontitn írt fel. Most is egy üveg pezsgőt ittam/szok rá kb.:6 szemre. Ha visszamegyek megkérem hogy küldjön akkor p.teraPEUTÁHOZ! nEM SZERETNÉK RÁNCOS VÉNASSZONY LENNI 22 ÉVES KORORMRA. nEKED HOGY ALAKULT KI E A DOLOG? /bocsi a nagy betűkért!!!/

2009. nov. 19. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!