Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vagdosom a kezem, nem tudom...

Vagdosom a kezem, nem tudom mért, de jól esik. Nyugataókat szedek és iszom rá. Mért csinálom ezt?

Figyelt kérdés
Nem akarok meghalni, hiába is van rengeteg problémám. Nem értem mi van. Ezek visszatérőek. Voltam p.lógusnál, p.ternél de semmi :S.
2009. nov. 16. 20:49
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A BENNED LEVŐ FÁJDALMAT MÁSHOVÁ AKAROD CSOPORTOSITANI A LELKEDRŐL, A TESTEDRE!

A vagdosást megfogod bánni.

Minden apró nyom ami rajtad marad, bánni fogod!

Engem anno tönkretett egy csaj, vagdostam is magam, szépen, izületig, aztán rá 1 év böjt.

1 év böjt, magány, és elmentem pszichológushoz, TB lapú, 1 forintomba nem került.

Az 1 év böjt és sírás után megismertem egy lányt akivel már 2 éve vagyok együtt, boldogságban, a legmegbizhatóbb akit eddig megismertem.

Helyrejöttem pár antidepresszánstól, mint Cypralex, és Rivotril (előbbi kedvcsináló-kedélyjavító, utóbbi görcs-feszültségoldó.)

És azok a nyomok az egyedüli emlékei annak a rossznak, ami akkoriban tönkretette az életem, és fűvel fával csalt.

Bánom hogy ezek a hegek emlékleztetni fognak rá, amig élek.

2010. ápr. 7. 19:08
 12/12 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Tudom már nagyon rég tetted fel a kérdést, mégis érdekel, így 9évvel későb, hogy alakult az életed.

Remélem, érkezik válasz, akár privátban is:)

2018. máj. 8. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!