Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szociális fóbiával hogyan,...

Szociális fóbiával hogyan, hol lehetne barátkozni?

Figyelt kérdés
Nagyon szorongok emberek közt, nehezen nyílok meg és nem tudok lenyűgöző, megnyerő lenni, hogy felkeltsem mások érdeklődését irántam.

2013. ápr. 13. 02:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

okean,

a net nem olyan jó szerintem sem.

sokan csak neten mernem meggyílni, élőben meg nem, emiatt nem jó.

egyszer laktam is együtt egy ilyen sráccal. neten közlékeny volt, meg minden, élőben meg kb csak köszönt és annyi, egész nap be volt gubózva, és internetezett...

2013. ápr. 17. 12:09
 12/17 anonim ***** válasza:
62%
#11 story of my life
2013. ápr. 17. 15:29
 13/17 anonim válasza:
Ha srác vagy kezdj el csajozni: utcán, bárhol ahol helyes lányokkal találkozol. Olyan ez mint a tisztítótűz.
2013. ápr. 27. 02:29
 14/17 anonim ***** válasza:

Jó ötlet a gyakorlás meglévő barátokkal.

Lehet az is segít, ha megtudod mi az oka a szorongásoknak. Dianetika könyvben benne van.

2013. máj. 15. 17:17
 15/17 anonim ***** válasza:

Először a szociális fóbiát fel kell oldani (szakemberrel), aztán könnyebben megy az ismerkedés. A net nem jó, mert személytelen és távolító hatású. Sok minden másként megy élőben, mint itt.

Ha nem oldod fel a szociális fóbiát, és úgy akarsz barátkozni, ismerkedni, akkor nagyon sok kudarcot gyűjthetsz be, ami csak még erősebben rád zárja a bajokat.

2013. máj. 15. 18:14
 16/17 anonim válasza:
Mióta tart ez a dolog?
2013. jún. 19. 12:35
 17/17 anonim ***** válasza:
A korod es a nemed? Ha ugy van beszelgethetunk, en is hasonlo cipoben harok, ugyanez a gondom.
2013. nov. 18. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!