Mi történik velem?
35 éves nő vagyok, 12 éve pánikbeteg. 10 éve szedek sertralinum-származékot Emellett egy mosolygós, kedves csajnak ismertek a munkahelyemen. 3 éve összejöttek a dolgok, volt egy szuicid kísérletem. Azóta az addig szinten tartott pánikbetegségem évente előjön, 1-2 hónapig tart. Most viszont közel fél éve táppénzen vagyok, s a helyzet egyre rosszabb. Állandóan álmos, fáradt vagyok, mint ha nem bírnék felébredni. Nem tudok figyelni, koncentrálni. Nem megyek sehová, már az orvoshoz is egyre nehezebben indulok el, pedig hetente járnom kell. Plusz a lelkiismeretfurdalás, a táppénzem miatt egyre romló anyagi helyzetünk miatt. (Nagyim nyugdíjas, Anyumnak agytumora van, háztartásbeli, párom rokkantnyugdíjas). Nővér vagyok, de most képtelen rá, hogy ellássam a munkámat, dolgozzam... Egyre rosszabb minden, nem tudom, mit tehetnék, hogy jobb legyen...
Légyszi, csak normális hozzászólásokat írjatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!