Mi van velem? Miért jegyzek meg mindent ami velem történik?
Figyelt kérdés
Miért jegyzek meg mindent ami velem történik, és szó szerint... bárki bármit mond megjegyzem, minden mozgás bárkiről fel tudok idézni, mindenkiről bármit el tudok képzelni pl sétel a vizen v repül stb. és éles képben látom álomszerűen. Van h összekeverem az álmot a valósággal!2012. nov. 1. 22:14
1/7 anonim válasza:
Ezt nem könnyü megmagyarázni, hogy miért, viszont én is megjegyzek szó szerint általában mindent, vagy mozgásokat ez szerintem jó memória.De az, hogy repül és ilyesmit azt nem szoktam, csak ami a valóságban megtörténik.
2/7 A kérdező kommentje:
de am én nem ugy vagyok h meglátok valakit és egyből repülve látom, hanem tökéletesen el tudom képzelni h pl repül v jar a vízen v autót hajt... ilyensmi
2012. nov. 1. 23:30
3/7 anonim válasza:
Jó a memóriád, akár egy számítógépé.
4/7 anonim válasza:
Jó a memóriád és a fantáziád is :)
5/7 anonim válasza:
Menj pszichológushoz. Ez a pszichózis előszobája.
6/7 anonim válasza:
én is így vagyok :) sőt néha még azt is érzem ahogy hozzám ér valaki, pl elképzelem hogy itt a barátnőm és megfogja a kezem ilyenek és érzem :)
Nem gondolom,hogy nagy gond lenne. :)
7/7 anonim válasza:
Nekem ilyesmi nem jutott eszembe, hogy elképzeljek valakit, hogy repül stb. de az igen, hogy megpróbálom elemezni, hogy hogyan élhet és milyen ember lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!