Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történik? Alkohol és...

Mi történik? Alkohol és depresszió.

Figyelt kérdés
Depressziós vagyok lassan egy éve, hiába mutatom, hogy minden jobb, jobb is néha, de néha visszaesek, most viszont már annyira nem volt jó, hogy alkoholt ittam rá, hogy jobb legyen, jobb is volt, de most kezd rosszabb lenni az állapotom mint volt, néha görcsbe rándul midnenem és remegek, nem sokat ittam, de nagyon élettelennek érzem magam. Milyen hatással van az alkohol a depresszióra? Ez a kérdésem. Köszönöm a válaszokat.
2012. szept. 6. 23:33
 1/3 Vladislav83 ***** válasza:
100%
Súlyosbítja. Ne az ivásban keresd a megoldást. Valtoztass azokon a tényezőkön ami miatt depressziós lettél.
2012. szept. 6. 23:52
 2/3 anonim ***** válasza:

Ööö... nem tesz jót. Egyre nehezebb lesz visszatérned az életbe. Szóval jó meg minden, de idővel nagyon-nagyon fogod érezni a különbséget a józan állapotod és a piás között.

Tedd le az üveget és igyál helyette ásványvizet! :) De ne sok ásványi anyaggal, mert veseköved lesz!

2012. szept. 7. 02:42
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Mivel az alkohol központi idegrendszeri depresszáns, így még rosszabbul fogod érezni magad az átmeneti eufória után.
2012. szept. 7. 08:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!