Nem bírom már sokáig. Mi történik velem? Bővebben lennt.
Vedd egy kicsit lazábban az életet!
Ne érdekeljen állandóan, hogy mit gondolnak rólad.
Légy az, aki vagy! Azt mondtad van barátod, akire mindig számíthatsz. Próbálj meg vele elbeszélgetni, hisz Ő jobban ismer, Ő ismeri igazán a helyzetedet.
Keress valami elfoglaltságot. Találd meg az életben azt, ami érdekel. Valami hobbi talán segíthet!
Nem szeretnének, ha nem lennél mintagyerek?
Elég érdekesek lehetnek a szüleid...
Akkor is a gyerekük maradsz, ha nem leszel ilyen kitűnő.
A szüleiddel elbeszélgettél már a problémádról?
Egyébként a hobbit nem úgy értettem, hogy muszáj tehetségesnek lenni, csak szimplán lekösse a figyelmedet, jól szórakozz.
Azért az öngyilkosságra még ne gondolj, nem olyan borzasztó a helyzet!
Bevallom, én elsősorban a szüleidet küldeném el sürgősen pszichiáterhez - mert - a leírtak alapján - szerintem nekik nagyobb szükségük lenne rá mint Neked, ha hagyták, hogy ide juss!!!
Csak annyit tudok tanácsolni, hogy semmiképpen NE akarj megfelelni senkinek csak önmagadnak, s nyugodtan menj el a pszichiáterhez (a szüleidnek nem kell mindenről tudniuk ha így állnak a dolgokhoz - Te most kizárólag önmagaddal törődj és senki mással, mert különben teljesen kiégsz!!!) mert szükséged van a gyógyszerre addig amíg "meg nem találod önmagadat"! Ha egyszer nem fogsz "megfelelni" a szüleid elvárásának, akkor mi fog történni szerinted? Ha emiatt "kitagadnak", akkor kicsöppensz végre abból a feszült légkörből amiben élsz. Ezt biztosan nem fogják megtenni, ha másért nem, azért mert valószínűleg"szégyellik" majd mások előtt - viszont több esély lesz arra, hogy átgondolják végre hogyan viselkednek, mit rontottak el, stb. Próbálj úgy tekinteni erre az egész helyzetre, hogy egy egy "lecke", amely a saját megerősödésedet szolgálja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!