Mihez kezdjek most? *lent folyt *
Nem tudom élvezni az életet , 10 percenként síró görcseim vannak , 2 hónap alatt összejött minden .
Anyám megint iszik , apám le se sz*r , barátom elhagyott.
Pénzel se állunk olyan nagyon jól.
Rajtam egyre nagyobb a nyomás , anyámat vigasztalni , tanulni , itt ott megfelelni .
mit tegyek ? rendbe jövök még valaha ?:S
15/L
Talán a családi kapcsolatokba kellet volna föltenni a kérdést.
Biztosan lesz jobb, legkésőbb amikor nagykorú leszel és saját életed lesz. Sajnos vannak ilyen családok, hogy a gyerek a felnőtt. Fel a fejjel és kitartás.
A legfontosabb, hogy valakinek el tudd mondani. Ha nem szülőknek, vagy ismerősnek, akkor itt, ismeretlennek. Lehet, hogy így könnyebben el tudod olyannak mondani, akinek nem ismered az arcát, nem tudod, ki az.
Tapasztalat.
Voltam depressziós, és egy olyan barátom tudott "meggyógyítani", akivel soha nem találkoztam. Akkor még nem is volt a barátom. Azóta lett az.
Ha kicsit is nyomja valami a szívedet-lelkedet, írd le.
Vagy vezess blogot!! Ha gondolod, vágj bele, és ha megírod a címét, én olvaslak majd, és ott segítek. Nekem is van blogom, és nagyon sok kedves embert ismertem meg, akik nagyon sokat segítettek, mikor rossz passzban voltam.
Ha gondolod, írj privit!
19/L
előző: ez nagyon rendes tőled!!
Lehet h nem örülsz annyira a válaszomnak, de én a többi dolog mellett nagyon javaslom a sportot. a mozgás erősít testileg-lelkileg,ha nem akarsz néha otthon lenni menj ki futni,jön az ősz,gyönyörű az idő. és nem utolsó sorban a mozgás boldogsághormont termel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!