Nem bírok élni, mihez kezdjek? Bővebben lent.
Szeretnék komoly, esetleg szakmai választ, tanácsot kapni a kérdésben, valakinek valami ötlet?
Első: semmit sem old meg, sőt utána még nagyobb űr marad, rosszabbul érzem magam, szerencsétlennek és még inkább szeretethiányosnak érzem magam, és napokra magam alá kerülök az önkielégítés miatt.
ha szakmai választ akarsz,miért itt kérdezel? :S
és különben is! férfi vagy! olyan nincs,hogy valaki nem akar élni! az élet próbára tesz minket különböző időszakokkal,na nehogy már férfi létedre így kiakadj! hány olyan ember van,akinek semmi esélye semmire az életben,egészségi állapot vagy bármi más miatt?! nem hisztizni kell,hanem elindulni,és a szakmai választ a pszichológustól elvárni! ez nem bántásból mondom,mert értem én,hogy érzelmileg megvisel,de mi az,hogy nem bírsz élni?! egy rákbeteg kisgyerek bír élni,te meg nem? szégyen! szedd össze magad!
Szia!
Irj privátot nekem , szorongással,pánikkal,depresszióval foglalkozom.Nem drágán , bövebb információt levélben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!