Milyen tornát ajánlotok, egy lusta tehénnek? Megmozdulni is nehezen bírok, és szeretnék fogyni legalább 7-8 kg-ot! Semmi kondim, a busz után is alig bírok elszaladni, utána úgy érzem elájulok. Hogy kezdjek így neki?
Ha az étrendedet változtatod, azzal segithetsz (de nem diétázz, hanem sok zöldség és gyümölcs - kivéve a banán - nem túl sok hús, csak kevés kenyér,tészta, és szénhidrát - de ne hagyd ki teljesen - meg szintén kevesebb zsiradékok).
Viszont sokat segit, ha naponta legalább egy órát húzósan sétálsz - legalább is hazafelé ne buszozzál, illetve elöször csak egy megállónyit gyalogolj, de olyan gyorsan, hogy még penne tudjál beszélni - ez azt jelenti, hogy az optimális tartományban van a pulzusod. Ha nem kapsz rendesen levegöt, akkor lassitsd a tempódat, de NE ÁLLJ MEG, hanem menj tovább. Ezt a távot növeld, amennyire csak lehet, és hidd el, nagyon látványos lesz az eredmény, nemcsak könnyyebb, hanem fittebb is leszel, meg az alakod is formálódik.
És mivel elég negativan beszéltél a hozzáállásodról, ezért meg merem kockáztatni, hogy ne keress olyan kifogásokat, hogy nincs rá idöd. Ennyit - naponta egy órát- igenis tudsz szakitani magadnak, legfeljebb kevesebbet TV-zel, vagy más valamit hagysz ki, ez csak szervezés és AKARAT kérdése.
Sok sikert kivánok-
Az igaz, hogy először akarni kell.
Amikor rávettem magam, és 2 héten át minden nap 1-1,5 órát tornáztam - Callanatics -, akkor 2 hét után rám jött az a nadrágom, ami két éve nem!! Szerintem ez egy okos torna, mert nehéznek legfeljebb néhány napig tűnik, anélkül, hogy megterhelő lenne, de utána nagyon jó érzés... Nekem tényleg segített.
Az egyetlen dolog, ami szórakoztatva mozgat meg, az a tánc !!! " Ma már a twisttel senki nem viccel, - nem hízlal többé sem cukor, sem liszt, ha naponta kúrája félóra twist !"
Let's Twist Again
http://www.youtube.com/watch?v=2fLj5MLDj9k
Do You Love Me - Dirty Dancing Fitness Salsa
http://www.youtube.com/watch?v=Rkr3bhypTys
MAMBO NO 5 LINE DANCE
http://www.youtube.com/watch?v=RprDSYrocb4
Reggelente és esténként vég nélkül !
:D
vannak ezek a hatalmas gumilabdák
öcsémnek vettünk ilyet,20kiloval több az átlagnál
de a labdával szeret tornázni
ráfekszik,éhimbálja magát,gyakorlatilag gyogytornán szokták alkalmazni,nem erőlteted magad,de mégis jó,mozogsz
sportboltban,játékboltban is kaphato,2-3ezer körül vettük
csakis a táncot!
először a klasszikusakat. ott elsajátíthatod a szép, kecses mozdulatokat is, a helyes járást, szép tartást, nőies kisugárzásod lesz, és máris nem fogod magad tehénnek nevezni.
aztán ha már hozzászoktál a mozgáshoz, jöhetnek a tempósabb táncok is.
ha már belejöttél a mozgásba, nem fogod fárasztónak érezni, akkor jöhet az úszás, szobakerékpározás, kis súlyok emelgetése.
Táncnak még nagyon jó és szórakoztató a zumba (ezt is találsz a youtube-on, de letölthetők külföldi torrentekről is). Sajnos én is lusta vagyok, de ha ennek meghallom a zenéjét, meg sem bírom állni:)
Másik, hogy határozd el, hogyha bármit akarsz enni, csak akkor eheted, ha előtte csinálsz 20 guggolást, 20 kitörést, 30 törzshajlítást vagy ugrókötelezel 2 percet.
20-at azért ne csináljon kezdésnek.
az iszonyat sok, ha még megmozdulni is alig bír. tudom, én is voltam ebben a cipőben. a nehéz gyakorlatok nagyon el tudják venni az ember kedvét.
elég, ha mindegyikből csak 3-at csinál kezdetben.
nem tudom, te voltál-e valaha nagyon edzetlen, de hidd el, aki ilyen, annak még az 5 ismétlés is elég megerőltető ezekből a gyakorlatokból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!