Milyen tornát ajánlotok, egy lusta tehénnek? Megmozdulni is nehezen bírok, és szeretnék fogyni legalább 7-8 kg-ot! Semmi kondim, a busz után is alig bírok elszaladni, utána úgy érzem elájulok. Hogy kezdjek így neki?
Köszi a válaszokat, mind nagyon jó!
8:26-osnak üzenem tényleg nincs időm, úgyhogy ez a busz mentes dolog nem fog menni, tv-t nem nézek, pont idő hiányában, tehát arról már lemondtam!
8:30, ez a zöld tea jó ötlet, ezt kipróbálom, még az sem baj, ha kicsit meghajt, bár nem vagyok egy olyan tipus!
12:43-as örülök, hogy megértesz, most tényleg nagyon nincs kondim!! Erre akkor jöttem rá, mikor a busz után futottam.
Amúgy fogok rá időt szakítani, mármint a tornára, másfél éve még rendszeresen futottam napi 3 km-t + heti 2x aerobikra jártam, oké is volt minden, 57 kg voltam. Sajnos mostanra teljesen ellustultam és 67 kg lettem, úgyhogy a tehén kicsit túlzás, de a lusta az igaz! Viszont egy nadrágom sem jön fel, ami velem még sosem fordult elő, életemben először vettem egy nagyobb nadrágot, de ott van vagy 8 kisebb, tehát le kell fogyni! És a nyár is itt lesz, hamar, ha ez most még hihetetlennek is tűnik!
Még 1 x köszi a sok választ!!!
bocs, de én tényleg nem vicceltem, ilyen tényleg létezik, nézd csak meg ezt:
http://www.youtube.com/watch?v=Je-xZwFwv9c&feature=related
...mert ha nem megy a diéta meg a sportolás, akkor zöld teával meg ilyesmivel soha a büdös életbe nem fosz lefogyni!
10.12 !
A videóról:
Bebizonyosodott megint, hogy az emberi ostobaságnak nincs határa. Gyomorgyűrű után szájbevarrás. Rémísztő !
Az emberi gondolkodáson kell változtatni. Mert ezek itt azt gondolják, megoldották a gondot. Agyamentek !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!