Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen tornát ajánlotok, egy...

Milyen tornát ajánlotok, egy lusta tehénnek? Megmozdulni is nehezen bírok, és szeretnék fogyni legalább 7-8 kg-ot! Semmi kondim, a busz után is alig bírok elszaladni, utána úgy érzem elájulok. Hogy kezdjek így neki?

Figyelt kérdés
2010. jan. 6. 06:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Menj el az ortopédiára és kérd meg őket, hogy drótozzák össze az állkapcsodat (nem vicc!), mert ilyen hozzáállással aligha fogsz lefogyni!
2010. jan. 6. 13:52
 12/17 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, mind nagyon jó!

8:26-osnak üzenem tényleg nincs időm, úgyhogy ez a busz mentes dolog nem fog menni, tv-t nem nézek, pont idő hiányában, tehát arról már lemondtam!

8:30, ez a zöld tea jó ötlet, ezt kipróbálom, még az sem baj, ha kicsit meghajt, bár nem vagyok egy olyan tipus!

12:43-as örülök, hogy megértesz, most tényleg nagyon nincs kondim!! Erre akkor jöttem rá, mikor a busz után futottam.

Amúgy fogok rá időt szakítani, mármint a tornára, másfél éve még rendszeresen futottam napi 3 km-t + heti 2x aerobikra jártam, oké is volt minden, 57 kg voltam. Sajnos mostanra teljesen ellustultam és 67 kg lettem, úgyhogy a tehén kicsit túlzás, de a lusta az igaz! Viszont egy nadrágom sem jön fel, ami velem még sosem fordult elő, életemben először vettem egy nagyobb nadrágot, de ott van vagy 8 kisebb, tehát le kell fogyni! És a nyár is itt lesz, hamar, ha ez most még hihetetlennek is tűnik!

Még 1 x köszi a sok választ!!!

2010. jan. 6. 14:01
 13/17 A kérdező kommentje:
Utsónak üzenem kapd be! Lehet, hogy szeretnél ilyen lenni mint én! Még így is. Bocs.
2010. jan. 6. 14:03
 14/17 anonim ***** válasza:
jaj, tényleg, ez még jó módszer, ne is vegyél több nadrágot, az is nagy hajtóerő, ha nincs miben járnod. :P
2010. jan. 6. 14:29
 15/17 anonim ***** válasza:

bocs, de én tényleg nem vicceltem, ilyen tényleg létezik, nézd csak meg ezt:

http://www.youtube.com/watch?v=Je-xZwFwv9c&feature=related

...mert ha nem megy a diéta meg a sportolás, akkor zöld teával meg ilyesmivel soha a büdös életbe nem fosz lefogyni!

2010. jan. 7. 10:12
 16/17 anonim ***** válasza:

10.12 !

A videóról:

Bebizonyosodott megint, hogy az emberi ostobaságnak nincs határa. Gyomorgyűrű után szájbevarrás. Rémísztő !

Az emberi gondolkodáson kell változtatni. Mert ezek itt azt gondolják, megoldották a gondot. Agyamentek !!

2010. jan. 7. 10:31
 17/17 A kérdező kommentje:
10:12-es, akkor jól van megbocsátok! De én ezt a videót végignézni sem bírom, nem hogy ilyen szájösszevarrást csináltatnék! Ez még viccnek is rossz.
2010. jan. 8. 09:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!