Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Akkor elfogadható az öngyilkos...

Akkor elfogadható az öngyilkosság ha semmi sem jön össze az életben?

Figyelt kérdés
Arról már lemondtam, hogy barátnőm legyen, ezért a tanulást választottam életcélként de ott is csak megalázást kapok.
2013. márc. 8. 17:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A 9-es válaszoló nem is tréningről beszél, hanem pszichoterápiáról. Egyébként nehogy azt hidd, hogy az abból áll, hogy "áttervezik a fiziológiádat", aztán mehetsz Isten hírével. Kőkeményen melózol ott önmagadért! Nem pátyolgatás, meg "mi majd megcsináljuk helyetted". De egyelőre, te most jó mélyen az önsajnálatban dagonyázó lelkiállapotodban vagy, ahonnan ki kéne robbantani, hogy érdemi változásba tudj kezdeni önmagadért.

Ne tudd meg milyen változásokra képes az ember! Sok sikeres, jól szituált, boldog ember van, aki átélte ezt a "soha nem lesz barátnőm, és senki nem ismer el, minek élek?!" életszakaszt.

Az az élményem meg nekem is meg van gimnáziumból, mikor mindenből szar tanuló voltam (3-astól, 3-asig terjedtek az eredményem..), és hiába kapcsoltam rá bármelyik tárgyra, nem lehetett kitörni a skatulyából. Meglátták a fejemet: "3-as, leülhet!". Amivel indítottam első évben azt kellett cipelnem érettségéig.. De később elmentem máshová, ahol értékelték a szorgalmamat, azóta egyetemet végeztem, ott is élvonalban lehettem. Mindenképp észre kell venned, hogy nem áll meg ott az élet, ahol most vagy, bármikor tudsz változtatni!

2013. márc. 9. 12:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Ja, még annyit, hogy a tanulást úgyis önmagadért csinálod! Ha jelenleg nem is ismernek el a sutyerákok, később hasznosíthatod a tudásod, és lehetnek olyan tanáraid, barátaid, akik elájulnak a műveltségedtől, világlátásodtól, netán mikor később majd publikálsz, azok is nagyot néznek, akik régen nem adták meg a kellő figyelmet és tiszteletet.:)
2013. márc. 9. 12:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Csak tanulj, tanulj, tanulj. Ha úgy látod, hogy már annyit tudsz, hogy semmi más nem maradt, semmi új nem jöhet, akkor "engedélyezem"...
2013. márc. 9. 18:10
 14/15 anonim ***** válasza:

Nekem pénzem nem lesz annyi, hogy akárcsak közepes módon eléldegélhessek. Na nekem ez lenne az okom.

Kellene lóvé... Sok-sok lóvé, hogy utána elélhessek közepes+1 szinten...

2013. márc. 10. 17:51
 15/15 anonim ***** válasza:
Az öngyilkosság sehogy sem elfogadható. Leszámítva ha nagyon haldokló beteg vagy. Vagy esetleg 110 éves és nem tudsz mozogni. Az, hogy nincs barátnőd és, hogy nem tanulsz jól az nem ok ilyenekre. Én átéltem olyanokat amiket egy gyereknek nem kellet volna(rengeteg halálozás, barátaim elvesztése, szülők nagyon durva válása, Legjobb barátom elvitte életem nőjét). Én elmondhatom magamról, hogy nagyon sokan kedvelnek, mondhatom magam 'népszerűnek'. De érdekes módon ahogy ezt megkaptam az élet elvett tőlem nagyon sok mindent. Bármit megadnék azért, hogy helyet cseréljek a dadogós, népszerűtlen, rosszul tanuló sráccal az osztályban ha viszont láthatnám a legjobb barátom. DE nem lettem öngyilkos. Sajnos igenis mentem már le a metróba ezzel a céllal, de volt aki segített. Az életem köszönhetem neki. Aztán kezdett minden megváltozni. Nem kerestem barátnőt(így nem is lesz ha rágyursz, hogy barátnőt akarsz.), de mégis lett. Megtalált a szerelmem. Minden helyre állt. Persze a heg ottmaradt, de boldog vagyok:) Úgyhogy próbálkozz csak tovább, úgyis jólessz:) Sok sikert
2013. márc. 16. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!