Öngyilkosság?
Figyelt kérdés
Gondolkozott már rajta valaki? Miért nem tette meg?2013. márc. 7. 18:45
1/17 anonim válasza:
Volt olyan nehéz időszaka az életemnek, amikor gondolkodtam rajta, igen. Azért nem tettem meg, mert még ahhoz is erőtlen voltam, hogy kiterveljem és végigcsináljam. No meg féltem is tőle.
2/17 anonim válasza:
Igen..mert mindig csillan új remény..plusz úgy gondolom nem megoldás, csak megfutamodás..de ugye vannak olyan időszakok, mikor semmi se tud érdekelni és közel jutok..de valszleg fatal error lenne, ha megtenném :D
3/17 anonim válasza:
Mert azután már nem tudod meggondolni magad. Inkább az életben érdemes rajta dilemmázni, mint rossz passzban egyszer hozni egy végleges rossz döntést.
És ugye az meg elég rejtélyes mi van a halál után. Lehet, hogy jobban megszívja az ember, mintha az életet választja, amit elvileg azért tud alakítani, ha nem adja föl.
4/17 A kérdező kommentje:
Valami jó, nem átlagos tanácsok, amiktől nem teszi meg valaki?
2013. márc. 7. 19:10
5/17 anonim válasza:
Most téged kéne lebeszélni?..akkor írj egy kis helyzetjelentést
6/17 A kérdező kommentje:
Nem, egyszerűen csak amikor (már ha volt) felhalmoztatok gyógyszert, megvan az eszköz, akkor aki ilyen helyzetbe volt, miért nm tette, mi volt az, ami segített itt maradni?
2013. márc. 7. 19:15
7/17 anonim válasza:
Milyen átlag feletti tanácsot parancsolsz?
8/17 A kérdező kommentje:
Nem parancsolok:D
Olyan, ami nem a: "mindig lehet jobb", meg "légy erős", meg "van miért élni" stb...
Azok, amik tényleg hatnak akkor, amikor már hegek vannak az ember kezén, próbálkozás gyanánt.
2013. márc. 7. 19:18
9/17 anonim válasza:
10/17 anonim válasza:
Az a baj, hogy nem véletlenül váltak ezek közhellyé, mert tényleg a legtöbb emberre ez hat, vagy ezek jutnak az eszébe. Legalábbis nekem is ez fut végig az agyamon, hogy egyfolytában nem vagyok ebben a lelkiállapotban, amiben meg akarom tenni (=mindig lehet jobb:P), és mi minden lenne, ami jó dolog és megtörténne, ha itt maradok (=van miért élni). Plusz mit szólna a család, teljesen tönkretenném evvel az életüket, viszont most még visszatérhetek a "normálisba" hazamegyek és iszok egy finom csésze teát avval, akinek fontos vagyok.. (ismét van miért élni:)) igazából túl formabontó gondolataim nem szoktak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!