Az öngyilkosság segíteni fog, megoldhatom vele az életem?
20 éves vagyok.
A családomtól semmi törődést, szeretetet nem kaptam, nincs bennem semmi érzelem, érzékenység.
Nincsen semmi élvezet az életemben, és én nem akarok így élni.
Minden nap sokszor, nagyon sokszor megfordul a fejemben, hogy nincs értelme annak hogy élek.
De miért van ez így??! Ha megismerkedem egy férfival, mindig ugyan az a történet: először "lenyűgözöm" rögtön hív, sms-t küld, aztán a 2. (maximum a 3.) találkozó után az érdeklődés megszűnik.
Barátnőim (nagyon kevés van), sosem érnek rá hogy találkozzunk, mindig minden fontosabb (még szülinapomon is).
Családomtól sosem kaptam semmi kedves szót, csak mindig a rosszat hogy ezt-meg-azt nem jól csinálom, nem vagyok elég jó stb.
Szia!
Nekem is hasonló problémám van. Ha van kedved beszélgetni akkor nyugodtan írj.
Engem mindig az tartott vissza az öngyilkosságtol ,hogy tudom azt ,ha magam végzek az életemmel amihez nincsen jogom hiszen minden ember céllal születik akkor az örök semmibe távozik a lelkem ahol az örök magány egyedüllét unalom csend fog körbe venni. Úgy gondolom tehát ,hogy egy 70 évet kibírok itt a földön akár mennyire rossz is az életem(amiért általában én vagyok a hibás) ,majd dolgom végeztével beteljesítvén a sorsom tovább léphetek egy jobb helyre ahol talán a bűneimet esélyem lesz kijavítani.
Szóval az öngyilkosság nem megoldás. Én is azon vagyok ,hogy találjak egy társat magam mellé akit átölelhetek,szerethetek,reggel mellette ébredjek és legyen ő a társam azon az úton amit nekem osztott a sors, mindeddig hiába..
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!