Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az öngyilkosság segíteni fog,...

Az öngyilkosság segíteni fog, megoldhatom vele az életem?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok.

A családomtól semmi törődést, szeretetet nem kaptam, nincs bennem semmi érzelem, érzékenység.

Nincsen semmi élvezet az életemben, és én nem akarok így élni.

Minden nap sokszor, nagyon sokszor megfordul a fejemben, hogy nincs értelme annak hogy élek.

2013. febr. 25. 18:43
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
van ,hogy az embernek minden összejön...pár nap letargia...azt megy tovább minden!légy optimista!nehogy eldobd az életet magadtól!sose tudod,mikor lesz szebb és jobb az életed!
2013. márc. 1. 15:45
 22/23 anonim ***** válasza:

Azt is el kell fogadni, hogy az életben semmi nem állandó. Mindig minden változik. Ez a változás pedig sokszor negatív, ami ellen küzdeni kell. Ez a küzdelem az élet maga.

Hiszen gondojatok bele: minden kapcsolat vagy halállal vagy szakítással végződik. Mindenki, akit ismertek, meghal egyszer, és minden, amit valaha is létre hoztok, el fog pusztulni.

Ezt el kell fogadni, nem pedig keseregni miatta. Tudni kell tovább lépni és élni amíg lehet. Tudni kell túl lépni az exeken vagy új dolgokba, élet szakaszokba belekezdeni.

Az élete mindenkinek annyi, amennyit ki tud hozni belőle. Kinek könnyebb, kinek nehezebb ez a küzdelem, de senkinek sem szabad feladnia. Bár a nehézség relatív, hiszen nehézségek mindig vannak. Olyan ember nem létezik, akinek minden tökéletes az életében.

"Küzdj ember és bízva bízzál."

2013. márc. 1. 17:43
 23/23 anonim válasza:
35%
Te!Az öngyilkosság nemcsak nem old meg semmit,hanem bűn is,erről pedig nem szabad megfeledkezni!Mert megölsz egy lelket,ami felett nincsen uralkodásod,mert nem a magadé vagy,hanem Istené.És ha véget vetsz az életednek,annak az lesz a következménye,hogy a pokolba jutsz.
2013. márc. 20. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!