Az öngyilkosság segíteni fog, megoldhatom vele az életem?
20 éves vagyok.
A családomtól semmi törődést, szeretetet nem kaptam, nincs bennem semmi érzelem, érzékenység.
Nincsen semmi élvezet az életemben, és én nem akarok így élni.
Minden nap sokszor, nagyon sokszor megfordul a fejemben, hogy nincs értelme annak hogy élek.
Az a kérdés így egy kicsit paradox. Az öngyilkossággal biztos nem oldod meg az életed.
Viszont a kísérlet végig rajtad marad és megbélyegeznek vele. Bármikor rádsüthetik, hogy nem vagy normális, hiszen már megkíséreltél öngyilkosságot is.
Viszont nem tudhatod, hogy mit hoz a jövő, lehet hogy pár év múlva fenekestül felfordul minden, találsz valakit aki szeret, és rád is szebb, jobb jövő vár.
tehát: az emberek nem szeretik a társaságodat-ha folyton nyafogsz meg is értem-és a helyett h próbálnál szerethetőbb ember lenni,inkább felkötnéd magad. csak gratulálni tudok!
20 éves felnőtt ember vagy! milyen alapon hibáztatsz másokat a saját szerencsétlenségedért? kapd össze magad basszus,kérdezd meg a családodat vagy a barátaidat esetleg az expasikat h mi a baj veled és okulj belőle
Ha nem tetszik az életed, akkor ne vess neki véget, hanem kezd újat valahol máshol.
20 éves vagy. Gondolom beszélsz már valamilyen idegen nyelvet, de ha nem, azon is tudsz segíteni. Gyűlyts pénzt és kezd új életet valahol máshol.
Egy életed van, de rajtad múlik, hol, mivel és kikkel töltöd el.
"de rajtad múlik, hol, mivel és kikkel töltöd el. "
Ez nem így van, mert én a volt barátnőmmel tölteném, de ő hallani se akar rólam. szóval marhára rajtam múlik...
De igenis van értelme annak,hogy élj!!!
Az életet Isten adja,és ha majd úgy gondolja el is veszi!
20 éves vagy,még előtted az élet!
Lehet,hogy most rossz passzban vagy,de hidd el ez meg fog változni!!
Egyszer lesz majd saját családod,lesznek gyerekeid!Akkor majd annyi szeretetet kapsz és adsz amennyit csak akarsz!!
Verd ki ezt a oltári nagy butaságot a fejedből!!!KÉRLEK!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!