Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az öngyilkosság segíteni fog,...

Az öngyilkosság segíteni fog, megoldhatom vele az életem?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok.

A családomtól semmi törődést, szeretetet nem kaptam, nincs bennem semmi érzelem, érzékenység.

Nincsen semmi élvezet az életemben, és én nem akarok így élni.

Minden nap sokszor, nagyon sokszor megfordul a fejemben, hogy nincs értelme annak hogy élek.

2013. febr. 25. 18:43
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Az a kérdés így egy kicsit paradox. Az öngyilkossággal biztos nem oldod meg az életed.

Viszont a kísérlet végig rajtad marad és megbélyegeznek vele. Bármikor rádsüthetik, hogy nem vagy normális, hiszen már megkíséreltél öngyilkosságot is.

Viszont nem tudhatod, hogy mit hoz a jövő, lehet hogy pár év múlva fenekestül felfordul minden, találsz valakit aki szeret, és rád is szebb, jobb jövő vár.

2013. febr. 25. 19:10
 12/23 anonim ***** válasza:
20 évesen ne legyél így megkeseredve. Próbáld kihozni a dologból a legjobbat bármilyen rossz is. Senki nem fogja neked visszaadni az elpazarolt időt az életedből. Teljesen fölösleges filozofálni az élet nagy dolgairól. Megszülettünk mert valami dolgunk van, és az, hogy élsz , azt jelenti, hogy van még feladatod. Úgyis fogsz magadnak fiút találni, mindeni talál egyszer. Ha nem most, majd kicsit később. Legyenek terveid, keresd meg azt ami örömet okoz!
2013. febr. 25. 19:13
 13/23 anonim válasza:
Miért ölnéd meg magad? Mert nincs értelme az életednek? Tudod ez csak eggyel több indok arra hogy találj neki. Ha nincs semmi amit vesztenél, az bizonyos szempontból ideális, ott hagyhatsz mindent és keresheted a boldogságot máshol, ki próbálhatsz bármit, mert az hogy meghalsz-e már nem számít neked, keress új hobbikat, célokat, ha akarod utazz el, hagyj mindent magad mögött, ha ott is megunod, azt is, valószínűleg találsz egy helyet, egy személyt ahol/aki mellett maradni akarsz. Társakat, barátokat nem biztosan(csak nagyon valószínűleg), de élményeket mindenképp szerezhetsz. Egy izgalmas élet mégis jobb mint a semmilyen, nem?
2013. febr. 25. 19:51
 14/23 anonim ***** válasza:
Persze megoldod, kivéve ha újraszületsz még sz@rabb körülmények közé.
2013. febr. 25. 19:56
 15/23 anonim ***** válasza:
Úgy is meghalunk egyszer ha meg kell, de amíg élünk ne ezen agyaljunk hanem éljünk!
2013. febr. 25. 19:57
 16/23 anonim ***** válasza:

tehát: az emberek nem szeretik a társaságodat-ha folyton nyafogsz meg is értem-és a helyett h próbálnál szerethetőbb ember lenni,inkább felkötnéd magad. csak gratulálni tudok!

20 éves felnőtt ember vagy! milyen alapon hibáztatsz másokat a saját szerencsétlenségedért? kapd össze magad basszus,kérdezd meg a családodat vagy a barátaidat esetleg az expasikat h mi a baj veled és okulj belőle

2013. febr. 25. 20:13
 17/23 anonim ***** válasza:

Ha nem tetszik az életed, akkor ne vess neki véget, hanem kezd újat valahol máshol.

20 éves vagy. Gondolom beszélsz már valamilyen idegen nyelvet, de ha nem, azon is tudsz segíteni. Gyűlyts pénzt és kezd új életet valahol máshol.

Egy életed van, de rajtad múlik, hol, mivel és kikkel töltöd el.

http://www.youtube.com/watch?v=1G4isv_Fylg

2013. febr. 25. 20:51
 18/23 anonim ***** válasza:

"de rajtad múlik, hol, mivel és kikkel töltöd el. "

Ez nem így van, mert én a volt barátnőmmel tölteném, de ő hallani se akar rólam. szóval marhára rajtam múlik...

2013. febr. 26. 12:06
 19/23 anonim ***** válasza:
utolsó: de,rajtad múlik. ha lezárod a múltadat, máris jobban leszel. te választottad magadnak ezt a szenvedős életet azzal,h sirsz a régi szerelem után aki hallani se akar rólad,vagyis már nem szeret,amivel pont semmit sem tudsz kezdeni
2013. febr. 26. 12:39
 20/23 anonim ***** válasza:

De igenis van értelme annak,hogy élj!!!

Az életet Isten adja,és ha majd úgy gondolja el is veszi!

20 éves vagy,még előtted az élet!

Lehet,hogy most rossz passzban vagy,de hidd el ez meg fog változni!!

Egyszer lesz majd saját családod,lesznek gyerekeid!Akkor majd annyi szeretetet kapsz és adsz amennyit csak akarsz!!

Verd ki ezt a oltári nagy butaságot a fejedből!!!KÉRLEK!!!

2013. febr. 26. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!