Természetesen ez attól függ, hogy hogy vágod fel. Ha nem tudod megfelelően elszorítani a vágást, akkor könnyen el lehet vérezni. Hosszanti vágás esetén, akár 1 óra alatt bekövetkezik.
2013. febr. 23. 16:07
2/24 anonim válasza:
Nem mondom el hogy hogyan vágd, de ha mély seb, akkor fél óra kb.
2013. febr. 23. 18:32
3/24 anonim válasza:
Nekem nem jött össze :( Lyukasak voltak az ereim, hosszában is, be lehetett látni semmi nem folyt benne és mégis mozgattam a karomat !
2013. febr. 24. 05:53
4/24 anonim válasza:
TI HÜLYÉK VAGYTOK???
ezt nem akarom elhinni,hogy még tanácsot is osztogattok!!
Fel ne vágd az ereidet!!!
Éljél még!!
És hidd el biztos rohadtul fáj!!!
2013. febr. 26. 12:47
5/24 anonim válasza:
Nem vízszintesen, hanem függőlegesen kell fel vágni az ereket. Az elöbbi csak figyelemfelkeltésre való és könnyen összevarhatóak az erek.
2013. márc. 9. 21:09
6/24 Lantos Szilvia válasza:
Elvérzel és meghalsz ha szerencséd van... nem mindegy az esély, ha ilyeneken gondolkodsz???? Ha meg nem sikerül és nincs szerencséd, elkapsz egy fertőzést és keserves kínok között vergődsz át a másvilágra... Uram Isten... az élet ajándék... mások vagyont fizetnének érte...
2013. márc. 14. 12:53
7/24 KZitus válasza:
Szia!
Miért véreznél el? Miért vágnád fel az ereidet?
Nyisd ki reggel az ablakodat és halld meg a tavasz madarainak a hangját. Miért teremtette Isten? Azért is, hogy megvidámítsa a reggeleidet. Egyetlen esélyt kaptunk mi valamennyien! Annyira csodálatosan szép az élet. Mindegyik egyedi. A tiéd is, csak még nem vetted észre.
Nem tudom hány éves vagy, de abban biztos vagyok, rengeteg dolog van, ami csodálatosan széppé teheti a mindennapjaidat!
Próbáld ki. Kezdjél bele, és majd írj, hogyan sikerült, akár privátban is.
2013. márc. 14. 19:05
8/24 anonim válasza:
Egyrészt, ha a kezeden vágod föl, esélyesebb bizony, hogy nem halsz meg, sokan próbálják, de hát ha nem működik olyan "jól", hát nem. Ha a nyaki ereidet vágnád el, akkor nagy valószínséggel elvéreznél. De inkább ne csinálj ilyeneket.
2013. márc. 14. 19:09
9/24 anonim válasza:
Ha felvágom az ereidet akkor tutira elvérzel :)
2013. máj. 5. 16:53
10/24 KZitus válasza:
Helló kedves Kérdező!
Szeretnélek üdvözölni és gyönyörű tavaszvéget kívánni Neked!
Remélem az ébredő természet és a sok virág, energiával töltött fel.
Tudnál egy másik kérdést kirakni ide, de úgy, hogy abból lássam ez is Te vagy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!