Ha felvágom az ereimet, mennyi az esélye, hogy elvérzek?
Figyelt kérdés
2013. febr. 23. 16:03
11/24 anonim válasza:
Az attol fugg hogy mennyire vagsz mely sebet es hogy, hogy vagod.Ha hosszaba vagod, az ereiddel parhuzamosan akkor sokkal nagyobb az esely hogy elverzel de azis attol fugg h mijen mely sebet ejtesz magadon ha csak eppen karcolod akkor nem hiszem de ha melyet szinte biztos,hogy elverzel .....Ha ugy erzed ,hogy mar annyira nyomaszt valami ,hogy mar nem birod tovabb ,csinald de csak ovatosan es legyen nalad gez vagy valami amivel eltudod szoritani ha szukseges.
12/24 KZitus válasza:
Szia!
Majd 2 év telt el a kérdésed óta.
Úgye már nem látod esélytelennek az életed?
Remélem jól vagy. Írj kérlek ...egy szót:-)
13/24 anonim válasza:
Definíciós kérdés. Felvágod, kersztülvágod, belevágsz? Melyik? :)
15/24 anonim válasza:
Egy hülye liba beledöfött a kézereimbe kétszer egy tollal , majd kivettem a táskámból a kést ( ami benne maradt véletlenül ) és kergettem ( usszás órán ) majd ők a tanárnőnek hazudtak egy sort hogy én miket mondtam nekik , például : Szalámit csinálok belőletek , ez se nem igaz és soha nem mondanék ilyet . Természetesen fáj még de nem véreztem el , és miért csinálnád ? Zavarnak a suliba ? Vagy a szüleid miatt ? válaszolj bátran és segítek neked. ( Ez a történet ma történt meg , és még kiderül mi lesz az erősebb indok , vagy az hogy kergetem egy késel vagy az hogy az ereim-be döfött , majd kiderül ) Remélem segíthetem sziasztok !
16/24 anonim válasza:
Ez a válasz pont kapóra jött.. viszlát világ :((((
17/24 anonim válasza:
En vagdosom magamat. Az hogy elverzel, az a vagas melysegetol, az eszkoztol, es a vagas iranyatol is fugg. Az en labam tele van vagas nyomokkal, es a kezem is, viszont meg sajnos itt vagyok... Ha az utoereket hosszaban, eles kessel, melyen vagjak akkor nagy az esely arra, hogy elverzel. De ezt nem tanacsnak szantam, mert hidd el, ha elkezded, az adrenalin miatt nem tudod abba hagyni a vagdosast...
18/24 KZitus válasza:
Szia
Sajnálom.... nem jelentkezel, én még mindig várom rólad a jobb fejleményeket.:-)
20/24 KZitus válasza:
Miért tennéd meg?
A legnagyobb ajándék amit minden nap megkapsz, az az életed.
Légy hálás érte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!