Akkor elfogadható az öngyilkosság ha semmi sem jön össze az életben?
És miért baj az, hogy nem ismernek el?
Kit érdekel hogy mit gondolnak, mondanak. Magadnak kell örömet szerezned, mert senkire sem számíthatsz, hogy majd boldoggá tesz. Aki magától nem tud az lenni, semmi sem fogja azzá tenni.
Az öngyilkosság csak akkor fogadható el, ha szellemileg súlyosan leépültél, vagy gyógyíthatatlan betegséged van, ami fájdalmakkal és később halállal jár.
Ha ez nincs, akkor eszedbe se jusson ilyet tenni. Szerintem sokunk gondolt már az öngyilkosságra, de mostmár rájöttünk, hogy mekkora hülyeség volt ezen filózni, te is rá fogsz jönni.
Menj el pszichológushoz és bármi problémád akad, sokra találsz a neten megoldást, de rengeteg könyv van, ami abban segít, hogy elérd a céljaid. Pl ha nehezen megy a tanulás, akkor van számos könyv, ami a követendő tanulási technikákat tartalmazza. Ha rosszul megy a csajozás, akkor még tréningeken is részt vehetsz.
Ez nálad nagy valószínűséggel egy átmeneti állapot, nekem is volt ilyen, és a poklot éltem meg a szociális életben, de tudtam, hogy jobb lesz, és igazam is lett, az eredményt máig élvezem. :)
A tréningen gondolom nem tudják áttervezni a fiziológiámat...
A tanulással magával nem volt gond de ott sem voltak hajlandóak elsimerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!