Szerintetek amitől az ember a legjobban fél az egyszer meg fog történni?
Esetleg álmodott is már róla, és retteg tőle, hogy megtörténik vele...régebben voltak is gondok, annyira félt, hogy megtörténik, ami mára elmúlt, de a félelem legbelül még ott van.
Vajon ez egyszer meg is fog történni?
Hááát :D
Nézd, egyrészről teljesen indokolatlan az ún. felsőbb erőkbe vetett hit, másrészről számtalan érv szól létezésük ellen.
Ebbe nem nagyon szeretnék belemenni, a legtöbb hívő ember számára semmilyen módon sem lehet bebizonyítani azt, hogy ilyen erők nincsenek.
Egyébként nem is oly rég még hozzá-hozzászóltam a vallásokkal kapcsolatos kérdésekhez, ennek köszönhetően az van kiírva a hozzászólásaim alsó részében, hogy a hozzászóló válaszainak hasznossága az értékelések alapján ötvenvalahány százalék. A hívők szinte állandóan lepontoztak.:D
De nem az állandó lepontozások miatt hagytam abba az oda való írogatást, hanem azért, mert egy idő után falra hányt borsónak tűnt az egész. Most már nem is olvasok bele a vallást érintő kérdésekbe.
Ha van még valami észrevételed, szívesen válaszolok.
én a felsőbb erőket nemfeltétlen bizonyos vallásra értettem....vallásilag azt tudom erről nyilatkozni, h talán ők mentettek meg attól h komolyabb bajom legyen.
a negatív felsőbb erőket természetesen nem Istenre értettem:)
a negatív gondolataimat vki gonosz érvényesíti, de Isten vigyáz rám, így nemlesz komolyabb bajom. ennyit tudnék vallásilag hozzáfűzni, de nemvagyok az a kifejezett hívő vallásos ember.
mindenesetre köszönöm az eszmecserét, érdekes volt.
ha lesz még ilyenem, h valóra válik, vmi félelmem, akkor megírom :D
nálam ez pont fordítva szokott történni. ha valamin izgulok, az már csak azért sem történik meg. ez általában azért szokott lenni, mert annyira ügyelek rá, hogy ne történjen meg, hogy végül mindent megúszok. :)
szerintem ne izgulj ezen a dolgon ennyire, simán rámehet az egészségedre.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!