Milyen gyakran jön rátok az "egyedül vagyok és senki még csak le sem szar" érzés?
attól, hogy ez van, attól még nem kell szeretni, nem kényszerít senki, hogy szeresd ezt!
csak hagyd figyelmen kívül és kész, egyszóval szard le (bocsi a ronda kifejezésért)
de igazából elfogadni sem kell, mert ha elfogadod, akkor egyet értesz vele, hogy ez így rendben van. és gondolom ez így nincsen rendben.
most csak így van ez nálad, ne szeresd, ne fogadd el, csak várj, amíg elmúlik vagy megszokod
Ha úgy könnyebb beletörődhetsz, persze (mindenki másképpen találja meg a gondok elviselésének a módját), de szerintem nem kell beletörődnöd sem. Megmondom miért: azt írtad, hogy 17 éves vagy. ez azt jelenti, hogy még középiskolába jársz, de azt hamarosan kijárod. - gondolom:)
Az érettségi után úgyis más környezetbe kerülsz: dolgozol, továbbtanulsz, stb.....ezerféle variáció.
Hidd el, ha majd megváltozik a környezted, ez a helyzeted is meg fog változni. Tudom, mert nálam is így volt.
A lényeg az az, hogy használd ki ezt a helyzetet, ahelyett, hogy siránkoznál miért van így: tanulj, hogy sikeresen érettségizz le, olvass, fejlesszed az egyéb képességeidet, csináld azt, ami boldoggá tesz. Örülj annak, amid van és/vagy amit tehetsz, és ne siránkozz azon, ami nincsen! -ez mindig bejön! :)
Csak az a lényeg, hogy fordítsd a magad hasznára ezt a helyzetet (így amúgy könnyebb is elviselni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!