Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meg lehet oldani ezt a helyzet...

Meg lehet oldani ezt a helyzetet egyedül?

Figyelt kérdés

Sajnos van nem kevés gond nálam és annyira különböznek, hogy nem tudom kihez forduljak. Szüleim évről évre egyre rosszabbul jönnek ki egymással, ha én nem volnék, sztem már nem élnének együtt, bár néha engem is csak csesztetni tudnak, de azért szerencsére van szabad akaratom.

A suliban van pár barátom, de ahogy egy lány nevezte, ők csak "álbarátok", és azt érzem, vhol igaza van.

A tanulás is egyre nehezebben megy, már-már sokszor szenvedek tőle, és nem akarok más terhelni ezzel.

Szinte sosem vagyok boldog, vagy nagyon komor, vagy szomorú vagyok és ennyi a hangulatom. Nincs semmi önbizalmam, azt érzem, képtelen vagyok "élni".

Az a baj, hogy nincs senki, akivel (bizalmasan és értelmesen) megbeszéljem ezt, ugyanakkor fogalmam sincs mit tegyek. Nem akarom sajnáltatni magam, küzdeni akarok, de mostanra belefáradtam és másképp akarom csinálni eztán.

2013. febr. 4. 21:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
És ki ez a lány, akivel az álbarátokról beszélgettél...?
2013. febr. 4. 21:39
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy osztálytársam... régen még sokat beszéltünk, de aztán már nem volt szükségünk egymásra a különböző környezetek hatása miatt (most hagyjuk ezt)
2013. febr. 4. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
ha gondolod én beszélgetek veled!
2013. febr. 4. 21:58
 4/4 anonim válasza:
irtam neked egy marha hosszu privát üzenetet, de a rendszer nem küldi el:--))elmentettem a levelet és majd próbálgatom elküldeni.addig is azt tartsd szem előtt, hogy , igen, valószinüleg van megoldás és te meg is fogod találni.
2013. febr. 5. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!