Meg lehet oldani ezt a helyzetet egyedül?
Sajnos van nem kevés gond nálam és annyira különböznek, hogy nem tudom kihez forduljak. Szüleim évről évre egyre rosszabbul jönnek ki egymással, ha én nem volnék, sztem már nem élnének együtt, bár néha engem is csak csesztetni tudnak, de azért szerencsére van szabad akaratom.
A suliban van pár barátom, de ahogy egy lány nevezte, ők csak "álbarátok", és azt érzem, vhol igaza van.
A tanulás is egyre nehezebben megy, már-már sokszor szenvedek tőle, és nem akarok más terhelni ezzel.
Szinte sosem vagyok boldog, vagy nagyon komor, vagy szomorú vagyok és ennyi a hangulatom. Nincs semmi önbizalmam, azt érzem, képtelen vagyok "élni".
Az a baj, hogy nincs senki, akivel (bizalmasan és értelmesen) megbeszéljem ezt, ugyanakkor fogalmam sincs mit tegyek. Nem akarom sajnáltatni magam, küzdeni akarok, de mostanra belefáradtam és másképp akarom csinálni eztán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!