Párom korházban van, egyedül vagyok itthon egy két éves kisfiúval, és 35 hetes terhes vagyok. Teljesen kikészültem. Más hogy viseli az ilyen helyzetet?
Figyelt kérdés
Csak téblábolok a lakásban,sírdogálok egész nap- és éjjel.Mivel tudnám könnyebbé tenni a napokat?2011. jan. 19. 08:30
1/32 anonim válasza:
Most mi a problémád? Hogy egyedül vagy terhesen egy gyerekkel???
Vagy aggódsz a párodért?
2/32 A kérdező kommentje:
Aggódok a páromért is rettenetesen, meg persze azért is,mert egyedül vagyok a gyerekkel,és félek,hogy a sok idegességtől bajom lesz még nekem is.Csak tanácsokat szeretnék kérni,hogy hogyan is terelhetem el e gondolataimat.
2011. jan. 19. 08:35
3/32 anonim válasza:
Foglald le magad mindenképp valamivel, próbáld meg elterelni a gondolataidat. A babának ártasz vele, ha gyötröd magad és sírdogálsz. Jobbulást a párodnak.
4/32 anonim válasza:
Mi történt a pároddal, miért van kórházban?
5/32 anonim válasza:
Hiába írom hogy csak nyugodtan, ebben a helyzetben én sem lennék nyugodt.
Van valaki (rokon, szülő, barát) aki pár napig el tudna menni hozzád?
6/32 anonim válasza:
azt mindenképp gondold ki hogy ha beindul az idegességtől a szülés hamarabb akkor a 2évesre ki tud vigyázni
mi történt a férjeddel? meddig lesz kórházban?
7/32 anonim válasza:
Ne csak téblábolj a laksában hanem foglald el magad. menj sétálni a fiaddal, játsz vele, olvass...stb
8/32 A kérdező kommentje:
Majdnem 24 órát aludt megállás nélkül,csak percekre tudtam felébreszteni,mentő vitte el.Még nem tudják,mi okozhatja.
Talán az öcsém el tud jönni,de mindenki más dolgozik...
2011. jan. 19. 08:40
9/32 anonim válasza:
Volt korábban valamilyen ismert egészségügyi problémája a párodnak? Nem volt túlságosan kimerült?
Esetleg bevehetett olyan nyugtatót, altatót, amiről nem tudsz (de van otthon)?
10/32 anonim válasza:
Tudom,hogy nehéz, de gondolom a 2 éves is egy idő után hiányolni fogja az apukáját, megijed, hogy nincs itt, nem biztos, hogy jó, ha rajtad is ijedtséget lát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!